icon

Škôlka Galakticka verzus Družicová v Košiciach

alex211
9. feb 2018

Budem vďačná každej odpovedi,ďakujem 🙂

katka2602
9. feb 2018

Ahoj, dcéra chodí na Galakticku a sme spokojní. Len v triedach sú deti od 3-6 rokov.

alex211
autor
9. feb 2018

@katka2602 Ahoj Katka, ďakujem za info a kedy si bola na zápis?Nemala si problém,že by Ti dcérku nevzali?

katka2602
9. feb 2018

@alex211 prvý rok som ju dávala na Dnepersku tam mi ju nevzali, o rok neskôr na Galakticku, ale to sme už riešili po pravde cez známu, pre istotu. Lebo som sa bála, či ju zoberú. Prihlášku sme dávali my ešte v marci ale teraz sa mi zdá, že sa dáva neskôr,ale neviem na isto. Na stránke bude oznam a zápise.

alex211
autor
9. feb 2018

@katka2602 Ja som bola s manželom aj malým minulý rok sa informovať u riaditeľky,že kedy by sme mohli dať malého do škôlky,tak povedala,že 2,3 a 4.maja je zapis do skolky a ešte sme jej povedali,že sa narodil 14.septembera,či nebude problém,tak že nie,ale vieš,neviem či sa spoľahnúť nato,co povedala alebo skúsiť ešte Družicovú?Manžel chodí do prace a ja pôjdem tiež,čakajú ma,robím v statnej správe a nemôžem si dovoliť nenastúpiť.Vieš mi poradiť?

katka2602
9. feb 2018

@alex211 ono prijatie ti nezaručí nikto :( preto sme to riešili už cez známych. Inak je tam trieda pre dvojročné detičky takže s vekom by problém nemal byť. Ale určite by som skúsila viac prihlášok, pre istotu. Inak, keď nám nezobrali dcéru na Dnepersku tak som sa dozvedela, ze pani riaditeľka berie "príspevky" 100€. Svinstvo.

alex211
autor
9. feb 2018

@katka2602 Tak to som si myslela aj keď si najprv nepísala,že koli čomu,no mala som citak že berie ....tak je to poriadne svinstvo,fuj. Len teraz neviem ako urobiť,to keď napr.na Družicovej dávajú prihlasky skôr a na Galaktickej az v máji.

katka2602
9. feb 2018

@alex211 ked som sa to dozvedela, tak som mala poriadne nervy, no na druhej strane to asi tak malo byť. Nevadí, daj na obe, ak by ju zobrali na Družicovu budeš kľudná 🙂 že už miesto má.

alex211
autor
9. feb 2018

@katka2602 to by som mala aj ja a poriadne.Dám na obe,len neviem či nebude problém,že mi ho napr.vezmuna Družicovú a neskôr aj na Galaktickú,rozhodnem sa pre Galaktickú a čo mam potom robiť,ísť ho odhlásiť na Družicovú osobne,že bude chodiť na Galaktickú,či ako?

ivetoy
9. feb 2018

Na druzicovej sú rozdeleni podľa veku.Kto prvý príde ten bude vzatý. Je tam poradovník. Ja myslím že zápis je na.kazdej skolke v rovnakom období tak bolo minulý rok.

katka2602
9. feb 2018

@alex211 len nahlásila, že dieťa nenastúpi do škôlky. Aspoň tak by som to riešila ja.

alex211
autor
9. feb 2018

@katka2602 Jasné,ďakujem tak Ti veľmi pekne ďakujem z ochotu a tvoj čas,prajem všetko dobré a pekný víkend papa 🙂🌺

katka2602
9. feb 2018

@alex211 Za málo, všetko dobré prajem a držím palce, aby drobca prijali bez problémov ❤