icon

Sú to podľa vás kiahne?

aduska121
1. okt 2017

Ahojte zienky su toto kiahne ?

Sú to podľa vás kiahne?
Strana
z2
aduska121
autor
3. okt 2017

@ollski aj moj si to skriabe len sa cudujem ze jedno mu vyslo v piatok a dalsie az v nedelu fenistil som pytala aj ja od dr a nepredpisala ze to maly nepotrebuje☹

siska53
4. okt 2017

@aduska121 stipance???? A.uz mu nepribudali a nemenia sa?

siska53
4. okt 2017

@aduska121 a od coho to ma.byt?

aduska121
autor
4. okt 2017

@siska53 pribudli mu dve no ze to nevie ale ze to su naisto stipance

siska53
4. okt 2017

@aduska121 su deti,co maju mali kiahni..kamoskina mala tak mala.

siska53
4. okt 2017

@aduska121
@aduska121 mas foto tych zmenenych starsich?

mamina2388
4. okt 2017

Radšej sa nad tou vasou Dr. nepozastavim.
Ale to štípance nie sú akurát som o tominule čítala ...má trošku lepšiu imunitu ako iné detičky lebo niektoré sa môžu vyhadzat až viď obrázok (stiahnutý z netu) niektoré iba zopár bodiet, no treba aj vedieť rozlíšiť či sú hnisavé alebo nie.
No štípance to niesu ..ale asi inú možnosť nevidím skočte jednoducho na pohotovosť o dr sa nezmiente (iba ak bude nevyhnutné) a myslím že urobíte len dobre.
Ovčie kiahne u tak malých detí nie sú sranda a ani celkovo.
Čítala som aj o 1.5 r dieťatku čo z nich takmer umrel a teraz má 19mes. A ozaj škaredé jazvy na krku.
Skorej zdravie

ollski
4. okt 2017

@aduska121 tie prve ak by to mali byt kiahne by uz mali zasychat....ano su deti kt maju len par vyrazok, mala to tak aj kolegynina dcera, no boli to kiahne...k uplnenu zahojeniu by mali dojst max do 2t...priebeh je individ....teploty, alebo bez, drobnejsi vysyp, velike pupaky, no priebeh je rovnaky, vyrazka, pluzgier, chrasta...

aduska121
autor
5. okt 2017

@siska53 takto to vyzera teraz

siska53
5. okt 2017

@aduska121 nejde mi poslat fotku..

siska53
5. okt 2017

@aduska121 my takto na 5.den.

suelop
5. okt 2017

Nam dr povedala, ze kiahne zacinaju najprv vo vlasoch, potom na zvysku tela.

aduska121
autor
5. okt 2017

@suelop ahoj aj moja dr to povedala ale asi jedina poznam viac doktorov a je to hlupost vsetko zalezi od imunity cloveka dokonca aj moj dr vravel sam ze mal len 3 kiahne na celom tele takisto aj moj mladsi brat mal mozno 10 bodiek na celom tele a boli to kiahne

aduska121
autor
5. okt 2017

@siska53 och tak skore uzdravenie

siska53
5. okt 2017

@aduska121 to my uz mame za sebou,to je foto z jula..
Skor vam skore uzdravenie,nech je to cokolvek.

siska53
5. okt 2017

@suelop to je blbost,nas amala najskor na hrudi a maly zas za krkom mimo vlasovej pokryvky. A v hlace on tusim ani nemal. Mala mala horsi vysyp,ta mala tusim dve alebo tri aj v hlave.

kiskris
5. okt 2017

Nedalo mi to, ale podľa tých fotiek by som myslela aj na chorobu ruky nohy ústa...

aduska121
autor
6. okt 2017

@kiskris pro ustach ani na nohach nema

sojaso
6. okt 2017

@aduska121 ahoj, podľa mňa sú to kiahne, neter mala málinko, ani nie desať a väčšinou iba na hlavne vo vlasoch, takže sme skoro o Tom ani nevedeli, dcérka mala veľa a tiež takto, najprv jednu vo vlasoch a o dva dni sa jej vyhodilo viac a potom ešte pribudli .....každý to má ináč.....

kiskris
6. okt 2017

@aduska121 na nohách to mať nemusí, každopádne by pri tejto chorobe by mali byť afty v ústach, mi sme na to prišli z toho, že malý si v kuse dával ruky do pusinky, čo predtým nerobieval a nechcel papať.

aduska121
autor
6. okt 2017

@kiskris to nema chvalabohu a papa tiez

sunnyhoney03
6. okt 2017

@aduska121 ako vravela aj tvoja dr musi to mat aj vo vlasoch to vravela aj moja dr. a su to take vodnate vyrazky...my sme ich prekonali tento rok a hned to bolo spoznat ze ma kiahne a tiez 1. den mala asi 4 vyrazky a prve dni pribudali + mala teplotu a nemala ich brutal vela ale tak normalne

aduska121
autor
6. okt 2017

@sunnyhoney03 moja dr to vravela ale zato kazdy iny dr vravi opak tak som s toho zmatena

sunnyhoney03
6. okt 2017

@aduska121 aj na nete sa pise ze aj vo vlasoch tak snad sa dr nemylia

aduska121
autor
6. okt 2017

@sunnyhoney03 neviemci si citala aj prispevky pred tym...vysev deti zalezi od imunity...moj obvodny dr mi sam povedal ze nevedel ci mal kiahne mal na celom tele len tri vyrazky dve na ruke jedni na bruchu...aby sa uistil dal si spravit testy a vysli mu ze kiahne prekonal...takisto moj mladsi brat dva roky dozadu mal kiahne vo vlaskoch nemal vobec...zase ja naopak bola som posiata cela...tak myslim ze je to individualne....aj ked su to mozno pen tie stipance je mi divne ze vychadzaju po sebe behom dvoch troch dni nezda sa mi ze kazdy den by ho nieco postipalo....dalsi dr mi povedal mozu to byt kiahne aj nemusia...vidim to tak ze maleho dam tiez na to otestovat

Strana
z2