icon

Testovanie IQ u detí

dodka6
9. sep 2022

Maminy, ktoré máte skúsenosti...kde ste boli testovať dieťa /moje 5 r/ a jeho úroveň inteligencie v BA? Ďakujem krásne

kacena4
9. sep 2022

psycholog alebo cpppap

dodka6
autor
9. sep 2022

@kacena4 psychológ mal testy len od 6 rokov.

kacena4
9. sep 2022

@dodka6 tak si najdite ineho nam robili v 4.5r.

dodka6
autor
9. sep 2022

@kacena4 vážne??...boli sme v PK v CPP a povedala nám, že testy majú len od 6 rokov....Vy ste boli prosím kde? ..kľudne aj cez správu...a ďakujem pekne za odp

kacena4
9. sep 2022

@dodka6 to je blbost v cpppap robia predskolakom testy bezne. my sme boli v petrzalke na poliklinike meno uz neviem

renab
9. sep 2022

@dodka6 nemozu mat testy len od 6 rokov, kedze robia testy detom, ktore sa predcasne zaskoluju resp. Idu do skol pre nadpriemerne inteligentne deti...

dodka6
autor
10. sep 2022

@renab to je sen..prečo by mi klamali, nechápem....kašlem už na nich, pôjdem niekde do súkromného centra....

krrisstina
Autor odpoveď zmazal
fluffy1
4. okt 2022

@dodka6 , pre mladšie deti je potrebné použiť špeciálne testovanie, na ktoré nemá každý psychológ akreditáciu. V BA sa napr. Testy nadania robia v Ústave detskej psychológie a patopsychológie pri Peknej ceste. Od 5r a 4m vedia testy nadania urobiť aj v CPPPaP.

noemi125
25. nov 2023

@kacena4 dobry,mozem sa spytat ake otazky ci priklady boli?

kacena4
25. nov 2023

@noemi125 rozne neda sa povedat ze toto a toto zakezi od veku dietata a oblasti zametania

noemi125
26. nov 2023

@kacena4 tak môj ma nks a nerozprava ma 4r, bude mat psychologicke testy na vylucenie ment.retardacie

kulumulu123
26. nov 2023

@dodka6 v cenade v karlovke dcera mala tiez 5r ked ju tam testovali platila som 80eur ale to bolo pred 4 rokni tak si tam zavolaj. Psychologicka bola super, boli sme na 2 terminy potom sme cakali na vysledky ked som si po ne isla vsetko mi vysvetlila.

kacena4
26. nov 2023

@noemi125 tu urcite robia presne taketo deti nasa bola tu