Trojročné dieťa nerozumie príkazom
Ahojte moje dieťa rozumie príkazom napríklad obuj si topánočky, zhasni svetlo, alebo obleč sa vyzleč sa, alebo dones auto , alebo dones ceruzky, alebo ak chceš čítať dones si knižku. Ale keď mu poviem dones kocky a postav si cestu alebo nalož si zvieratka na tatru tak nevie čo od neho chcem. Je to normálne v jeho veku???
@majkabr ani nepije? čaj? mlieko? džús? - myslím po tom umytí zubov.
@majkabr ešte sa spýtam....čím si mu tie malé bodky zo zúbkov podla rady zubárky zoškrabávala?
nechcem uz do toho skakat, ale sorry podla mna mas uplne normalne dieta... mame ich tu naokolo viac a nezvladaju ani to co tvoj syn... a hovori sa, ze vela veci sa meni nastupom do skolky, tak aby si nebola prekvapena z toho raketoveho tempa ako sa syncek posunie. drzim palce a katarinamarkova dobre pises, majkabr daj na nu...
@katarinamarkova to je ospravedlnenie pokazených zubov u malých detí, moje neterky s prepacenim ,frcia, na antibiotikách.... bohužiaľ..... ale zúbky majú ako perličky 😉

@majkabr áno chorým deťom sa často kazia zuby, lebo majú oslabenú imunitu a zubný kaz je v podstate bacil, infekcia.
alebo preto, že deti hlcú sirupčeky presladené aj počas noci a kvasia im tam do rána, ak nie dva tri dni či viac.
ale žeby priamym nežiadúcim účinkom antibiotík bol zubný kaz? to by ma fakt zaujímalo kde si sa to dozvedela.