icon

Učím dieťa po maďarsky. Kde nájdem texty piesní?

lumarque
19. mar 2013

Maminky, chcela by som dieta naucit po madarsky, lebo zijeme v zmiesanom prostredi. Ja viem len velmi malo - skoro vobec a casto mi to chybalo. Mate nejake tipy? Ja som chcela nech na neho pani, co ho strazi hovori po madarsky, ale to nefunguje. Stále na neho hovori bud po slovensky alebo mix ( Kde je vonat?) , alebo nesystematicky dookola tych istych 5 slovicok. Takze to mu nebude na nic. Tak mi napadlo, ze by mohol pozerat rozpravku Barney po madarsky. ta je na youtube- su tam vzdy rozne temy v kazdom diele, pesnicky a pod. tak nahodou neviete, kde by som nasla texty pesniciek z tejto rozpravky? a ku kazdemu dielu si pozriet take najdolezitejsie slovicka... Len ja tomu rozumiem tak kazde 50 slovo : ) dakujem

Strana
z4
ivanocka331
16. júl 2013

Ahojte , nechce sa mi citat celu diskusiu 🙂 no mám zaujem sa ucit po madarsky, v rodine nemame madarov ani nikoho kto by tak rozpraval takze nema ma to kto naucit... kedze s ahovori kolko jazykov vies tolko krat si clovekom tak ma to zaujima a chcela by som vediet aspon zaklady... clovek nikdy nevie kedy sa mu dalsi jazyk zide... tak isto ak by tu niekto vedel po polsky tak budem vdacna... lebo stiahnut ang-sl. alebo nemcinu-slovencinu stiahnete na nete kopu materialov ale co sa tyka tychto jazykov nemozem nic najst... dakujem za kazdu odpoved... mozte mi napisat aj na mail ivanocka331@azet.sk

gabii83
28. mar 2015

v BB ucim madarcinu deti aj dospelych. ak máte zaujem ozvite sa, moje deti vedia, mám prekladatelstvo a tlmocnictvo - MJ a pedagógiu.
deti s hravou formou basnicky a pod. p. veku

gabii83
28. mar 2015

@staga ahoj prosim ta mohla by si mi poslat ten slovnik? sice mam ich vela, ale moznos sa mi zide. dakujem. bernathova.g@gmail.com
dakujem ti krasne

staga
1. apr 2015

My sme sa od vtedy stahovali tak neviem ci som ho nevyhodila ale pozriem sa a dam vediet. Ahoj

Strana
z4