V ktorej časti Bratislavy vám chýbajú jasle či škôlka?

lula28
23. mar 2013

Ahojte mamičky... chcela by som poznať váš názor na to v ktorej časti Bratislavy Vám chýbajú jasličky alebo školky 😉

sissy27
23. mar 2013

@lula28 štátne v každej a súkromných je asi dosť všade a vyrastajú ďalej ako huby po daždi 😉

hradnapani
23. mar 2013

@lula28 statnych jasli je totalny nedostatok (kolko ich je tu? trojo? a aj to len niekde v starom a novom meste ak sa nemylim), sukromnych je habadej, ale nedoverujem im,lebo ich moze otvorit uz naozaj kadekto.
Statne skolky chybaju kompletne snad v kazdej casti, kedze pred par rokmi ich vsade zredukovali na polovicu ci tretinu - nebolo deti, dnes ich je az az.
Planujes nejake zalozit?

amouramour
24. mar 2013

statne velmi chybaju, len v dubravke zavreli troje...u nas podporuju radsej starych ludi, ktorym zakladaju kluby...a na deti kaslu a pritom zacinaju same silne rocniky

fatima1972
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katarinka867
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
homolca
2. sep 2020

Kramáre majú 3 súkromné jasle/škôlky/minikolektiv, štátne žiadne...navyše máme ďalšie dve na patrónke a dve súkromné škôlky okolo železnej a tretiu westend....ak chcete zakladať jasle, skúsila by som osloviť nejakú firmu a dohodnúť sa...budete napr. Mať ich priestor, Ted aneplatit nájomné a zamestnanci budú mať zvýhodnenú cenu, pricom môžete mať samozrejme aj ďalšie deti....

homolca
2. sep 2020

Osobné sa mi páčili "normálne" jasle, s rodinnou atmosférou...najviac ma odradili prehnane sľuby...napr. máme zdravú stravu každý deň..a deťom dali obyčajne jablko, alebo cestoviny s kečupom na obed...nie je na Tom nič zle, ale netreba to promovať ako zdravú stravu, je to normálna strava....podľa montessori princípov...a deti sa normálne hrali sami v záhrade...úplne by mi stačili normálne jasle, ktoré zabezpečia nízku chorobnosť detí, napríklad ranny screening, čističku vzduchu, dezinfekciu častejšie ako raz za rok....mať jasle z ktorých dieťa nebude nonstop choré je sen...lebo chápem, že je nepopulárne odmietnuť zobrať dieťa do kolektívu, najmä ak rodič platí (a možno aj výhodné, nech sa nakaziť viac detí a menej ich bude v triede....)