Váha vašich detičiek
kolko važi vase dieta... Moja ma 2 roky a 5 mesiacov a vazi 12 kíl... vela deti v takom veku vazia tolko ale , mne sa zda chuducka, a nielen mne... ma dni ked sa napapa krasne, aj sama, ale su dni , ked za nou utekam aby zjedla co len kusocek maska alebo polievocky... ake su vase deticky??
nasa slecna mala v 2r. 14.6kg a 93cm, teraz ma 3r., ma 17.6kg a 103cm. Dnes sme merali a vazili. 🙂
moja dcerka mala vcera 9 mesiacov - a vazi necelych 9 kg 🙂
nasa Terezka ma 2r a 2m. a meria 94cm a vazi 14,2 kg (dnes vecer 🙂 )....myslim, ze tak akurat....
ahojte,náš Maximko má 14,5mesiaca a necelých 8600g,pôrodná váha bola 3150g a 51cm.Je veľmi živý,od ani nie roka sám chodí takže to beriem tak že mu to rýchlo spaľuje pri toľkom pohybe.Do pol roka priberal krásne a potom ako keby uťal a dosť.Tuhej stravy len tak zobne,musíme sa ešte dotlačiť mliečkom,ale už to neriešim.Už sme nabehali dosť po doktoroch a on je zdravý,šikovný a to je najdôležitejšie...aj tak mu budem stále poctivo variť a stále ho ponúkať,veď raz musí prísť ten čas keď začne papať.🙂
ja mam 12 mesacnu sasku a važi 7,5 kg 🙂 a narodila sa ako 2kg
@minik131 mne mala zacala papat tuhe jedlo ked jej vysiel zubok teraz mame dva a mame rok aj mesiac 🙂
Moja Kristinka ma 18 mesiacov a ma 12kil

Moj maly ma 2 roky a 8 mesiacou a vazi 20 kil.Mne sa to vydi vela co vy nato??