Váš deň s trojmesačným bábätkom
Ahojte dievčatá,
Dajte prosím nejaké tipy na aktivity pre 3 alebo 4 mesačne bábätko, dochádza mi úplne fantázia 🙈 hráme sa na brušku, pod hrazdičkou, chytáme hračky do ruky, smejeme sa, spievame si, nosíme sa.. stále to iste dookola, viem že viac asi ani možno nieje treba, neviem, poraďte aké aktivity sa osvedčili pri takých malých deťoch vám? 😊
Ďakujem 😊
Také malé dieťa potrebuje aj kľud a pokoj, veľa spinkať a len tak byť s mamou a kukať okolo seba.
Úplne stačia tie aktivity, ktoré si vymenovala
Také malé dieťa potrebuje aj kľud a pokoj, veľa spinkať a len tak byť s mamou a kukať okolo seba.
Úplne stačia tie aktivity, ktoré si vymenovala
@glade22 samozrejme že ano, len má 30 minútové spánky, cez den ma len 1 dlhší spánok aj to hodinu a pól, niekedy potiahne 2.. takže keď je hore, musím ho nejako prebaviť, tak stále točíme dookola tie iste aktivity 😄
Máte super aktivity, robila som to isté pri prvom, veľa nezmôžete, teraz mám druhého, ukončený 4 mesiac a stále chce byť na bruchu, zároveň na ňom plače lebo sa nevie prehodiť naspäť, hracky ho nezaujímajú, len by si žul ruku a všetky podbradníky, hryzadlá nechce. Pod hrazdičkou sa len otáča. Keď mu hrám na klavíri a spievam tak to sa smeje riadne, ale starši mi ho vždy pride hned vypnúť, že on sa chce so mnou hrať, čiže je to úplne minimálne. Užite si aj tieto aktivity čo robíte 🙂

S tak malym este viac asi ani nejde 😁 moja milovala, ked som ju nosila po vonku a ukazovala jej zvieratka, alebo som dala do misky vodu a do nej lopticky a na brusku sa s tym cvachtala, napr. 😅