icon

Vaše skúsenosti a referencie na jasle

ell3
25. máj 2015

Ahojte, nepodarilo sa mi tu najsť čo som chcela vedieť, tak sa skúsim spýtať. Máte nejaké skúsenosti, či už osobné, alebo Vaši známi s týmito jasličkami ?? Hľadám súkromné jasle (hlavne menší počet detí) najlepšie Senec, ak nie, tak aj ďalej. Tieto jasličky ma zaujali a chcela by som Vás poprosiť o akékoľvek postrehy, či Vaše skúsenosti, ktoré jasličky sú TOP a ktoré by ste pre svoje dieťa vybrali.

Daisyland Veľký Biel
Detské jasle Medvedík Senec
Mravčekovo Senec
Detské jasle Včielka Senec
Sunny Land Ivanka pri Dunaji
Detské jasle TOM A JERRY Ivanka pri Dunaji

ĎAKUJEM VEĽMI PEKNE za akú koľvek odpoveď 🙂

bell_28
12. jún 2015

Ahoj, urcite by som si opat vybrala jasle Tom a Jerry v Ivanke pri Dunaji, syncek mi tam chodil od 1 roka do 4och a boli sme velmi spokojni, tazko sa nam odchadzalo odtial do skolky. Jasle maju anglicky jazyk, montessori pedagogiku a cvicenie s detmi na hudbu s lektorkami, personal velmi mili a stale ten isty od r. 2012 . Myslim,ze na internete je viacej pozitivnych skusenosti a aj na ich facebook stranke. Rozhodnutie je na tebe...

veryhappy
1. júl 2015

Je tu prosim niekto, kto ma, alebo mal dietatko v sukromnych jasliach Sunny Land Ivanka pri Dunaji ? Potrebujem nejake referencie. Dakujem.

yogi123
7. aug 2019

Bola som pozerat a vyberala by som podla dojmu ( cistota, bezpecnost, jedalny listok) v poradi:
1 TOM a JERRY
2 Vcielka
3 Medvedik ( pozor, tam som citala recenziu ktora nebola celkom ok tusim)
4 Mravcekovo
5 Sunny Land ( Radostna Skolka)
Daisyland nepoznam