icon

Večne hladné 2,5 ročné dieťa

nanuska90
28. nov 2017

Ahojte kočky, moja malá má 2.5r. a sme v štádiu zjec čo neujde. Doteraz sme nejedli nikdy nič, všetci sa divili z coho žije a teraz sa tak rozjedla, že už neviem čo jej dávať aby sa to neopakovalo. Večeru má medzi 18-18.30 a ide spať o 20.00 pred tým vycucne ešte trocha mlieka. No príde mi že to mlieko by sme mohli vymeniť za niečo sýtejšie. Čo dávate dietkam jesť pred spaním?

marlenka222
28. nov 2017

@nanuska90 primasti jej masielkom alebo este ak mozes,kup domace masielko. Nie vela,na spicku lyzicky zo zaciatku. Potom mozes kusok viac. Do zemiackov, do polievky...

siska53
28. nov 2017

@nanuska90 v tom veku uz nic,kym pytali,tak mlieko.
Maly po odstaveni v 11m.este pytal asi dva mesiace UM z flasky na zaspatie,mala mala do cca 21m. Moje mlieko,ked som ju uz vecer predtama dojcit,nepapala nic.

rdi
29. nov 2017

@nanuska90 presne skus masielko, to je sytejsie a mozno potom nebude tak vymyslat vecer alebo skus zeleninu, ta je tiez dost syta a na vecer aj zdrava

laladua
29. nov 2017

To by si mala byt rada nie? Ked doteraz nepapala 🙂 Skus to tak ako ti pisala marlenka ale myslim, ze tak ako mala obdobie, ze nejedla ju prejde aj toto. Ale ja som tiez bola taka kyselina ked som bola mala 😂

erika_smile
29. nov 2017

Presne tak, treba to tiež brať len ako obdobie alebo štádium ako si to ty nazvala 🙂 Jasné, že ju nenechaj sa každý deň prejedať až do prasknutia ale nech papá keď jej chutí tak akurát 🙂

lopatakakankova
29. nov 2017

SKús Sunárek, ten vždy zaberá na moje buchtiatka.😉

zdenkatv3
29. nov 2017

To prejde casom, podla mna to nejaky trvacny stav isto nie je. Len aj tak by som ho trocha krotila, nech si na vela jedla nezvyka 🙂

kallanchoe
12. dec 2017

Moj ma 1,5 a mam pocit ze papa nostop. Stale nieco zuzle. Uz sa blizi k 14 kg. Ale nieje to na nom vidno, beha kade tade cely den,tak asi vela papa aby mal co spalovat abo ja neviem uz 😕 spi len hodku denne aj to nie stale, niekedy si zmysli ze sa mu spat nechce cez den🙏 No moj by urcite neprespal celu noc keby dostal pred spanim len mlieko. Tiez sa naveceria okolo 18:00 - 18:30. a potom pred spanim mu sem tam spravim kasu hami, sunarek...... do flase. Alebo urobim riedsiu krupicu, a teraz som zacala aj riedsi puding tiez do flase.Keby bol starsi tak uz urobim normalnu krupicu event. pudig len este nevie sam papat. Dala som mu par krat mlieko ale to sa budil nestacilo mu to.😉 Ja ako dieta som mala casto na veceru krupicu,alebo mama nam robila bebe puding mnam😉