icon

Výchova 2-ročného chlapca

mama4444
9. apr 2023

Dobry den mamicka. Taka nezvycajna otazka alebo teda zaujimal by ma vas nazor co si o tom myslite , kludne aj negativne prijimam kazdu odpoved…..
Dlho nadtym rozmyslam a neda mi to sa opytat informovat tym ze nie sme uz 19 storoci a doba je ina. Alebo mozno ani to nie je odpoved ….
A obcas pocuvam take reci ze UZ BY NEMAL …. MAL BY VEDIET , .Nerob to ,,,nenos ho , atd a hlavu jak balooon. Chcem aby moje dieta vyrastalo SPRAVNE nepotrebujem podla knihy a ci robim veci spravne

Chlapec bude mat 2 eoky.
ma rad dudinku rad sa mojka rad sa nosi obcas na rukach rad pije z flasky ktora ma slamku ( sam nevie pit z pohara , za pomoci vie ) rad pozera fihu v telke aj 2-3hodiny denne , po schodoch prejde ale v polovicke aa vypyta na ruky ,rozprava sa s nim obcas z deobnelknkami a niekedy “sedlacky” nespisovne …. Neeozprava , rozumie , ukazat vie vsetko je sikovny , neodplienkovany ( cez leto ideme na to) , tvary vie trafit ako kocky , jest polievku sam nevie , ine jedlo vie , ale obcas sa mu pomoze alebo sa mu to nakraja na male kusky , kreslit nekresli iba ciary , papa v jedalenskej stolicke pre babo este ,zacal chodit do jasli a pani ucitelka dala najavo ze je sikovny ale ine niekotre deti su trosku dalej 😵‍💫
Neviem co by som este zhrnula , ale urcite ma chapate co som tym chcela povedat.
Viem ze kazde dieta je ine , rozdielne , ale obcas ma fakt v hlave trapi ze ci nemam nieco zmenit

Strana
z2
mama4444
autor
9. apr 2023

ZENY VY STE UZASTNE ❤️❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻 dakujem Vam krasne !!!!!!!!!!!

Strana
z2