Výrobky " Na dobrú noc" - funguje niečo?
Aké máte skúsenosti s týmito produktami, či už čaje, kaše, kozmetika...? Všimli ste si, že niečo by naozaj ovplyvnilo zaspávanie, resp. dĺžku spánku?
Díky.. 🙂
Vobec to nieje na spanie raz som pri dcerke skusila kozmetiku na dobru noc ale mam pocit že potom oživala než keby ju to malo uspat aj mne sa osvedčilo teraz zobrat maličkeho na ručky a spievat mu a ešte mi pekne zaspinka ked mu pustim kolotoč na posielke hrajemu pekna prijemna melodia a v pohodičke zaspi.
Ja som kupovala caj na dobru noc od Hipp ten granulovany ale neviem ci spaval dobre preto ze to bol taky nocny ritual ze pred kupkanim cajik potom okupat mliecko a spinkat alebo zaucinkoval cajik. A kupujem kozmetiku od Jonsons s levandulou ale to preto ze mi krasne vonia ale ze by pomahla na zaspanie nemam pocit.
babsky recept teple mliecko s medom, ale dnes je med povazovany za alergen tak az od 1roka 😉
na detsky spanok asi nieje nic kazde dieta zaspava inak skor sa priklanam k cajiku od hipp spokojne brusko ale ak je dieta zvedave nepomoze asi nic len klud a ticho skus rozpravkuja som malej spievala tichucko zlatu branu aj 10krat dokola mozno sa budete smiat ale fungovalo to 😉
Nič zo záležitostí "na dobrú noc" neovplyvnilo rýchlosť zaspávania, ani kvalitu spánku pozitívnym smerom. Aspoň som si to ja nevšimla 😀 ... Moja malá od narodenia mala problém so spaním a zaspávaním, a tak je to aj teraz, jediné, čo pomáha, je mamina 🙂 😉 .
niektore kasicky na dobru noc obsahuju medovku co posobi ako upokojucu na zaspavanie ale nam sa osvedcilo doobeda prechadzka a poobedna prechadzka a snazit sa ukladat do postielky v priblizne rovnaky cas. 😉
no nam sa velmi tie kasicky na dobru noc neosvedcili, mala bola naopak viacej aktivne, tak teraz jej dam na veceru normalen varenu zeleninu, a pred spanim flasu s mliekom do ktorej zamiesam 2 lyzicky obycajnej ryzovej kase, a spi od pol siedmej vecer do tej 4 rana, potom ju nakojim a pospi este dve hodiny.
my mame na prvu veceru kasu co sa riedi s mlieckom alebo vodou tie od hami,nestle.......tj kolo 18tej a druha vecera by bola po kupani kolo 20tej podla aktivity drobca 🙂 a to je nejakych 250ml mliecka Hami HAJAJA tak sa vola,je to hustejsie ako mliecko su tam pridane ryzove a kukuricne vlocky.drobec spinka od 19-20tej do 07-09tej rana,vecer sem tam pomrnci,ze mu vypadol cumlik ale spinka dalej 🙂
My pouzivame od Johnons mliecko pre dobry spanok / bedtime lotinon. Davam to drobcovi len trosicku na ramena, nozicky a brusko, nie k tvari a naozaj len trosicku, aby ho ta aroma neudierala do nosteka vo vacsej miere, nez je nutne. Malinky nam krasne spava celu noc. Ale ci je to prave tym mlieckom ... 😉
Ja som nedavno kupila penu do kupela Johnsons na dobru noc a po okupani mala ozila a pol hodinu sa chichunala v posteli 🙂 takze neviem 🙂
Skor zabera klasicky vecerny ritual...okupkat, napapkat a pocuckat cicik 🙂 dobru noc. Potom spinka krasne 🙂
U nas kase nezabrali vobec. Mali sme penu do kupela Johnsons, ale bez ucinku... Jedine, co zabera je okupat, potichucky nieco precitat, pocuckat cicik a potom zaspi

mne sa z kasi, mliek a inych veci na dobru noc osvedcilo materinske narucie 😅