icon

Zmena režimu 8,5 mesačného dieťaťa a nechuť do jedla

1mia11
15. júl 2015

Maminky opat potrebujem vase skusenosti
Mala spavala takto
20:00-7:00 nocny spanok 1-2 x mlieko
9:00-10:00 a.14:00-15:00 odchylka.hore.dole pol hodka
Posledne tri dni doobeda nespi vôbec zalomi hocikde sama na obed.cca 11:00-12:00 do 13:00 a potom podvecer 17:00-18:00 na pol hodinu co je uz ale strasne neskoro lebo potom nevie spat vecer a zaspi Až.okolo 21:00
Dalsi problém je ze vôbec nechce prikrmy uz treti den
Uz pekne jedla.
Desiata ovocie
Obed masko zeleninka cestoviny ryža.atd
Olovrant ovocie a vecera mliecko alebo kasa
Teraz? Odmieta vsetko a da si len tak 120 ml mlieka aj to len niekedy a v noci vypije aj 200 ml
Co mam robit?
Ma uz 8 zubov.styri hore styri dole
Ako mam zmeniť rezim spat a ako ju mam namotivovat spat na.jedlo?
Ďakujem

1mia11
autor
15. júl 2015

Este Dotaz.v noci spi potom do tej 6:00-7:00 ale to je málo lebo vidim ze jw unavena
Doobeda mi vzdy zaspala.rano v kociku a teraz mozem behat aj tri hodiny a.nic
Stolica je ok,chora nie je, zubky neviem ci idu lebo dalsie maju ist az.tak v jednom roku stoličky a to sa mi Da skoro ze by u našej isli
Poradte co robit?

lienka05
15. júl 2015

Spánok dieťaťa sa mení, nezdá sa mi to strašné, večer o 21 je v pohode a nozno jej staci cez den uz len 1 x,, co sa papania týka treba ponúkať ale nenutit,,keby to pretrvavalo dala by som zobrat krv ci jej nechyba železo, vtedy odmietaju papat

1mia11
autor
15. júl 2015

Hej viem zw mení u nas sa to meni zhruba.vždy po dvoch troch mesiacoch
Ale nechápem ze preco podvecer spinka ale vsak je to dieťa musim sa len zmierit
Co sa tyka toho jedenia, davam jej aj probiotika od malinka, nakolko bola.na UM
Zeleza by mala mat dost vsak v masku rybach ma.toho dost
Aj v spenat ten jej chuti

rajna
15. júl 2015

Našej malej sa mení režim ešte dosť často aj každé dva týždne 😒
Mali sme aj mi problémy s papaní ked nám išli zúbky tiež ich máme dosť už 9 a nespala skoro vobec cez deň ledva hodinu ale v noci spala. Podla mňa to budú zasa zúbky.
Časom sa to zasa upraví

1mia11
autor
15. júl 2015

Hm tiez mi to napadlo ze zubky ale myslis.ze idu dalsie?vsak uz ma vonku tých 8

1mia11
autor
16. júl 2015

Dnes to bolo hrozne.zaspala.az o 21:30 horkotazko uz som nevedela co robit
V noci spala.celkom fajn ale.zacala sa budiť s placom, nechápem

rajna
16. júl 2015

myslí že ani nám idú ďalšie zúbky a tiež sa niekedy budí s plačom a zaspávame tak isto až okolo 21:30 dovtedy by robila čokolvek len nie spala 😉 my už máme 9 zúbkov a ďalšie sa tlačia

1mia11
autor
16. júl 2015

@rajna kolko ma.tvoja malinka?no dnes spala aj doobeda a teraz bubinka.tiez som prekvapená. Uvidime mozno to bola.len otazka par dni kvoli Zubkom

rajna
16. júl 2015

v nedeľu bude mať 11m ale narodila sa o 5 týždňov skôr

1mia11
autor
16. júl 2015

Pekne. No dnes je to iz kriticke
Uz.dva.krat zaspala na.5 mín o 20:00 a o 21:00 a.oba.krat sa.zobudila.s.placom a nevie spat
Uz neviem co robit vrieska.ako pavian,potom sa smeje potom sa.vrti toci vykecava stále len aby nespala pritom uz ma krvave oci unavena ako...

janka48
23. júl 2015

@1mia11 nam sa tiez zmenil rezim nejako...ked bola mala malo spala a teraz spi na obed tri hodky a podvecer pitiahne aj dve ale tiez nechce velmi jest ake pije vela vody...moze to byt aj z horucav...my mame osem mesiacov a ani jeden zub