Hľadá sa Ragdoll mačička na pripustenie kocúra
Zdravim, má niekto v PB a okolí Ragdoll mačičku, ktorú by rád pripustil? Mám 9 mesačného kocurika ragdoll, ktorý hľadá partnerku, kým nepríde o svoju mužnosť. Jedine čo chce za odmenu je jeho jedno mačiatko.
@kika_225 Prvý májový víkend bude výstava mačiek v Žiline. Tam nájdeš čistokrvné ragdoll, celé chovné stanice a môžeš nadviazať kontakty, ak je teda aj tvoj kocúr čistokrvný. Ak je to len niečo, čo pripomína ragdoll, po rodičoch krížencoch, radšej ho daj rovno kastrovať.
Aky ma zmysel to aby kocur si raz uzil a ptm hp dat kastrovat? Dajte ho rovno kastrovat.
Mam 12 rocneho kocura, kocur mal 6 mesiacov ked sme ho dali kastrovat a bez problemov
Môže človek dopytovat niečo, bez toho, aby ho niekto za to nepoučoval?... Niečo dopytujem, nie preto, aby ste mi radili. Ak sa s tým nestotožňujete, tak to nečítajte. Ďakujem rady som si nepýtala.

Chapem zámer, ale pri takomto plemene by som skôr odporučila riešiť buď oficiálny chov, alebo kastráciu. Takéto pripúšťanie bez zázemia môže narobiť viac problémov než úžitku.