Kto ponúka mačiatko na darovanie?
Ahojte, nemá niekto náhodou, alebo neviete o niekom kto ponuka mačiatko na darovanie? 🙂 do dobrých rúk, útulku by som sa chcela vyhnúť
@anonym_autor na bazosi ich najdes tiez, ked das vyhladavat slovo "darujem".
@anonym_autor Počkaj 2-3 mesiace. Plno mačiek sa okotí na jar, bude veľa mačeniec na darovanie.
Preco sa chces vyhnut utulku?
Počkaj pár mesiacov, mačiek bude veľa. okolo apríla sa kotia. a potom je inzerátov koĺko len chceš.
v zime su maciatka uzky profil 🙂
skus kaviarne mackarne ponukaju casto macicky
@anonym_autor skus napisat lokalitu, mozno skor sa niekto prihlasi
@anonym_7bd68d bb kraj, ale ja si pôjdem po mačiatko hocikde na tom nezáleží 🙂
Preco sa chces vyhnut utulku?
@muzula skôr si myslím že preto že zaňho treba zaplatiť
@muzula skôr si myslím že preto že zaňho treba zaplatiť
@parvinka0001 No lebo v útulku chcú za adopciu horibilne čiastky 😀
@anonym_autor horibilné ? Veď máš zdravé mača a sterilizované. U nás za 50€ dávajú . Či chceš radšej choré maca ?
Na Bazosi mas mrte inzerativ darujem.
@anonym_autor To fakt?
@anonym_autor my sme za nasu dali 30€ odtestovana, odcervena, zaockovana
@anonym_autor To fakt?
@maminkadeticiek nie len pre niekoho je zjavné aj 20-30-50€ veľa .chcela by som vedieť čo urobí keď sa niečo stane mačke ....či klasika že utopiť ,vyhodiť lebo peniaze nemaju
@maminkadeticiek nie len pre niekoho je zjavné aj 20-30-50€ veľa .chcela by som vedieť čo urobí keď sa niečo stane mačke ....či klasika že utopiť ,vyhodiť lebo peniaze nemaju
@parvinka0001 Naco by som platila utulku za macku ak ju niekto daruje??Ved je to uplne to iste.Maca ako maca.
@parvinka0001 Naco by som platila utulku za macku ak ju niekto daruje??Ved je to uplne to iste.Maca ako maca.
@maminkadeticiek prečo ? Lebo mačku máš zaočkovanu ,vyšetrenu ,odcervenu ,sterilizovanu,nebude mať zlepené oči hnisom ako to väčšinou býva . Málo kto to má mačky pomaly každý tretí mesiac sa doma tomu bude venovať . Ešte aj malo pýtajú zato útulky .ale keď si chceš kadejaku chorobu priniesť domov nech sa páči
Ak nemá peniaze na takú mačky ,nebude mať ani keď ju nedajbože zrazí a ostane od polovičky nehybna .nebude mať na utratenie ak sa rozhodne tak dopadne ta mačka tak že proste sa nanu vyseru a ostane tam kde ju zrazilo ,alebo ju vynesú niekde preč .Klasika ľudí ktorí by aj mačku chceli ale berú to ako bezudrzbove zviera.
@maminkadeticiek prečo ? Lebo mačku máš zaočkovanu ,vyšetrenu ,odcervenu ,sterilizovanu,nebude mať zlepené oči hnisom ako to väčšinou býva . Málo kto to má mačky pomaly každý tretí mesiac sa doma tomu bude venovať . Ešte aj malo pýtajú zato útulky .ale keď si chceš kadejaku chorobu priniesť domov nech sa páči
Ak nemá peniaze na takú mačky ,nebude mať ani keď ju nedajbože zrazí a ostane od polovičky nehybna .nebude mať na utratenie ak sa rozhodne tak dopadne ta mačka tak že proste sa nanu vyseru a ostane tam kde ju zrazilo ,alebo ju vynesú niekde preč .Klasika ľudí ktorí by aj mačku chceli ale berú to ako bezudrzbove zviera.
@parvinka0001 No to su ale ze uplne odveci argumenty.Jedna aj druha macka hlada domov.To je vsetkoJa by som si vzala tu darovanu,ty za nu kludne zaplat 20-30-50 eur v utulku,uplne v pohode.Respektujem.
@parvinka0001 No to su ale ze uplne odveci argumenty.Jedna aj druha macka hlada domov.To je vsetkoJa by som si vzala tu darovanu,ty za nu kludne zaplat 20-30-50 eur v utulku,uplne v pohode.Respektujem.
@maminkadeticiek odveci ??? Keď sa jej niečo stane a bude treba 100ky eur azda len tak zaplatíš ???? Jasne ty budeš jedna stych veď jednej sa zbavim ,druhú vezmem veď ich je milión .... Keďže niesi schopná dať pár eur za vyšetrenu mačku . Ďakujem neodpisuj je to zbytočne .názor na teba už mám
@parvinka0001
@maminkadeticiek
@denisa1284
Horibilné čiastky bolo myslené ironicky 🙂 radšej dám 50€ nejakej rodine za mačiatko ako útulku ktorý ma bude kontrolovať a komandovať 🙂 mačku si vykastrujem aj odčervim na vlastné náklady. Mám psíky s PP a viem čo obnáša veterinárna starostlivosť. Mačku chcem na dvor. Mali sme v minulosti kocúrika ale zatúlal sa nám aj napriek tomu že bol kastovaný 😒
@maminkadeticiek odveci ??? Keď sa jej niečo stane a bude treba 100ky eur azda len tak zaplatíš ???? Jasne ty budeš jedna stych veď jednej sa zbavim ,druhú vezmem veď ich je milión .... Keďže niesi schopná dať pár eur za vyšetrenu mačku . Ďakujem neodpisuj je to zbytočne .názor na teba už mám
@parvinka0001 stať sa môže niečo aj mačke z útulku aj nejakej inej… veď tie náklady na veterinu sú vždy vacsie… nás kastovany kocúr musel ísť aj na operáciu lebo mal potýčku z iným kocúrom a to by človek pri kastrovanom ani nepovedal že to môže takto dopadnúť
@parvinka0001 stať sa môže niečo aj mačke z útulku aj nejakej inej… veď tie náklady na veterinu sú vždy vacsie… nás kastovany kocúr musel ísť aj na operáciu lebo mal potýčku z iným kocúrom a to by človek pri kastrovanom ani nepovedal že to môže takto dopadnúť
@anonym_autor ale keď nemienis zaplatiť pre útulok za zdravu mačku už vidím ako platíš za obyčajnú len tak . Nič viac ktomu nemám . Chcete zadarmo mačku v super stave za nič. Neverím že zaplatíš za obyčajnú . Veď tie peniaze sú len pre útulok aby mohli zachrániť ďalšie macky
@parvinka0001 Ty si uplne mesuge.
@anonym_autor ale keď nemienis zaplatiť pre útulok za zdravu mačku už vidím ako platíš za obyčajnú len tak . Nič viac ktomu nemám . Chcete zadarmo mačku v super stave za nič. Neverím že zaplatíš za obyčajnú . Veď tie peniaze sú len pre útulok aby mohli zachrániť ďalšie macky
@parvinka0001 chcem proste mačku ktorá bude na dvore a nechcem aby mi útulok kládol podmienky kvôli tomu, že chcem mačku. To je celé 🙂 útulok by bol najradšej aby bola mačka vnútri a mala svoje miesto na gauči v obývačke… tak isto ako aj pri adopcii psíka je pre mňa nepredstaviteľne aby veľký pes, vzrastom ako nemecká doga bol vnútri… proste nie
@parvinka0001 a v útulku sú inak tiež obyčajné mačky, tak isto ako niekde od uja z dediny 😀 žiadne špeciálne Britské alebo neviem aké

@anonym_autor skus napisat lokalitu, mozno skor sa niekto prihlasi