Plemeno mačky vhodné k miernemu psíkovi
Mám jednu mačku ekm a psíka maltezáčika. Chcela by som ešte jednu mačku. Vie niekto poradiť vhodné plemeno, ktoré má dobrú povahu? Aby sa zniesla aj s mačkou aj so psíkom (on má až príliš miernu povahu a má problém s agresívnymi mačkami).
@anonym_autor mám iba pouličné zmesi mačky a psa adoptované z útulku a vždy sa všetka zver zniesla. Mačky takto určite nevyberieš
Povahu macky nevyberies podla plemena...tak ako nemozes vybrat povahu cloceka podla rasy...
@anonym_autor skús pozrieť plemeno Ragdoll, hovorí sa im aj mačkopsy, úplne chill plemeno. Ženy tu kraviny píšu, určité plemená, keď sú s PP proste majú predpoklady ku konkrétnej povahe, nemusí ju mať každá ale je tam veľmi veľká šanca, zároveň dobrý chovateľ, ktorý chová roky, tak už pri prvotnom správani mačiatok vie cca odhadnúť ich povahy😄 skús tuto skupinu pozrieť https://www.facebook.com/share/g/18HCSVF4rs/?mi...
@anonym_autor skús pozrieť plemeno Ragdoll, hovorí sa im aj mačkopsy, úplne chill plemeno. Ženy tu kraviny píšu, určité plemená, keď sú s PP proste majú predpoklady ku konkrétnej povahe, nemusí ju mať každá ale je tam veľmi veľká šanca, zároveň dobrý chovateľ, ktorý chová roky, tak už pri prvotnom správani mačiatok vie cca odhadnúť ich povahy😄 skús tuto skupinu pozrieť https://www.facebook.com/share/g/18HCSVF4rs/?mi...
@mikasa_ackerman ...keď sú s PP proste majú predpoklady ku konkrétnej povahe, nemusí ju mať každá .. a o tom tu ženy píšu a nie sú to kraviny.
@autorka , Mačka má rada slobodu. Skús mačiatko, aby si na oboch zvykla. (mačku i psa) Ak by bola staršia mačka agresívna, lebo môže sa stať, že bude žiarliť, budeš musieť zasiahnuť. Napomenúť ich. Zvýšeným hlasom. Premysli si to..
U mačky povaha nerovná sa plemeno. Mačky sú rôzne, spájajú ich však určité rovnaké vlastnosti ako napr. nezávislosť 😉😉. Keď by si mala ale vyzorovu preferenciu na mačku, to už by bola iná vec.

macka je pobahovo nevyspitatelna .. nieje to od plemena ale povahy ,, ja mam maincoo a je to svna.. no psa si nevsima .. nevyrastali spolu macka ma 14 rokov a pes 2 .. ak donesies maca a pes je ok tak si na seba zvyknu skor ci neskor