Aký je život v Plaveckom Štvrtku?
Chcela by som sa opytat - ako sa zije v Plaveckom Stvrtku? Skolka, skola? Vezmu deti zo Stvrtka do skoly aj v MA?Su Romovia az taky velky problem? A nie su tam v domoch problemy s mravcami (kedze vraj Pl. Stvrtok je na mravenisku, co som pocula 🙂)? DAKUJEM
Chvíľu som tam žila, ešte bezdetná. Do pol roka som sa pakovala preč. Policajné výjazdy na dennom/ nočnom poriadku. Tam nie je noc čo by sa tam nešli Rómovia pohlušiť. Ak máte radi divadlo s trochou adrenalínu tak miesto ako stvorené na život. Ak chcete pokojne žiť tak by som sa mu vyhla. S mravcami sme problém nemali
@km1983 mám muža z plaveckeho štvrtka, vraví, že za koľajnicami je to ok. Keď tam niekedy ideme k jeho rodičom, v dedine som ešte Rómov nevidela. Aj si niekedy ideme v lete sadnúť s kamarátmi do dediny do restiky na terasu, tam tiež som nevidela Rómov. Myslím, že už aj škola je nejako rozdelená.
Dakujem vsetkym za odpovede 🙂
@tncka Hovori sa im vraj Mravenciari prave kvoli mravcom a raz som tam bola u znamej a v dome velke cierne mravce… a vtedy mi ona vravela ze tam je to normalne, ze tam je vela mravcov 🤷♀️🙂 Ale dilemu uz mam vyriesenu… dom, co sme pozerali, bol za podozrivo dobru cenu a ked sme volali realitke, tak potvrdili, ze je to “tam” (pred kolajnicami)… 😄
@km1983 len do budúcnosti...do Malackej školy akejkoľvek vezmú dieťa len ak majú rodičia- teda Vy aj dieťa trvalý pobyt v Malackách.

@km1983 stačí, keď si vygoogliš zopár potýčok, ktorých tam bolo za posledné roky neúrekom a prejde ťa chuť tam ísť bývať. Nie som rasista, mám dokonca Susedov Rómov, ale v krásnom prerobenom dome s novým autom pred ním, to, čo sa deje tam, by som nedala.