icon

Aký je život v Plaveckom Štvrtku?

km1983
27. dec 2021

Chcela by som sa opytat - ako sa zije v Plaveckom Stvrtku? Skolka, skola? Vezmu deti zo Stvrtka do skoly aj v MA?Su Romovia az taky velky problem? A nie su tam v domoch problemy s mravcami (kedze vraj Pl. Stvrtok je na mravenisku, co som pocula 🙂)? DAKUJEM

elizabet173
27. dec 2021

@km1983 stačí, keď si vygoogliš zopár potýčok, ktorých tam bolo za posledné roky neúrekom a prejde ťa chuť tam ísť bývať. Nie som rasista, mám dokonca Susedov Rómov, ale v krásnom prerobenom dome s novým autom pred ním, to, čo sa deje tam, by som nedala.

naobedbuduspagety
27. dec 2021

Chvíľu som tam žila, ešte bezdetná. Do pol roka som sa pakovala preč. Policajné výjazdy na dennom/ nočnom poriadku. Tam nie je noc čo by sa tam nešli Rómovia pohlušiť. Ak máte radi divadlo s trochou adrenalínu tak miesto ako stvorené na život. Ak chcete pokojne žiť tak by som sa mu vyhla. S mravcami sme problém nemali

nikdenikto
27. dec 2021

@km1983 mám muža z plaveckeho štvrtka, vraví, že za koľajnicami je to ok. Keď tam niekedy ideme k jeho rodičom, v dedine som ešte Rómov nevidela. Aj si niekedy ideme v lete sadnúť s kamarátmi do dediny do restiky na terasu, tam tiež som nevidela Rómov. Myslím, že už aj škola je nejako rozdelená.

km1983
autor
27. dec 2021

Dakujem vsetkym za odpovede 🙂

tncka
27. dec 2021

@km1983 to mravenisko bolo myslene mozno obrazne🤣🤣🤭

luccija
27. dec 2021

@km1983 nechcela by som tam bývať.Kamaratka tam má babku a stačilo mi zopár prihod

km1983
autor
27. dec 2021

@tncka Hovori sa im vraj Mravenciari prave kvoli mravcom a raz som tam bola u znamej a v dome velke cierne mravce… a vtedy mi ona vravela ze tam je to normalne, ze tam je vela mravcov 🤷‍♀️🙂 Ale dilemu uz mam vyriesenu… dom, co sme pozerali, bol za podozrivo dobru cenu a ked sme volali realitke, tak potvrdili, ze je to “tam” (pred kolajnicami)… 😄

hnedoocko0909
28. dec 2021

@km1983 len do budúcnosti...do Malackej školy akejkoľvek vezmú dieťa len ak majú rodičia- teda Vy aj dieťa trvalý pobyt v Malackách.