Kam na presné meranie dioptrií pri astigmatizme?
Ahojte kam odporúčate na naozaj PRESNÉ meranie dioptrií? Mám aj astigmatizmus, takže potrebujem aj cylindre. Vraj nie všade to robia. Je mi jedno či optika, alebo očný, u očnej som už bola a to sa zbabralo. Mám zlé okuliare.
Ďakujem vám. 🙂
Optika Pearle Hainburg - pýtaj sa na pani Suleimanovú kedy pracuje ak tam teda ešte pracuje.
@biolady ako vieš že máš zlé okule?
@anonym_c6bc3d lebo vidím stále rozmazane, pomohlo mi to minimálne. Ale ja som to aj hovorila doktorke keď mi menila tie sklá, že minimálny rozdiel, alebo žiadny. Stále som musela žmúriť aby som niečo prečítala. Ale tak ja sa do toho nevyznám, dôverovala som jej že vie čo robí. Namerané hodnoty som poslala do výroby skiel a teraz som zistila že je to o ničom.
@biolady lekar. Okuliare ti kľudne mohli do…na optike. Ak zaznačili zle ohnisko a nesedí ti to. 🤷♀️ a lekár preto, že v optike ti nemeria zrak lekár.
@biolady lekar. Okuliare ti kľudne mohli do…na optike. Ak zaznačili zle ohnisko a nesedí ti to. 🤷♀️ a lekár preto, že v optike ti nemeria zrak lekár.
@biba_18 ale ja som nežmúrila pri meraní. Ale keď mi dávala tie sklá na základe meraní. So žiadnym sklom som nevidela lepšie, preto som tak musela zaostrovať aby som niečo prečítala.
@anonym_457a20 áno nad tým som sa zamyslela, ale keďže už v ambulancii som nevidela dobre s tými rôznymi sklami čo mi tam dávala, tak jedine ona to zle vymerala. A aj som jej to hovorila že stále nevidím, alebo je tam len minimálny rozdiel k lepšiemu.
@biolady ahoj, mozem sa opytat u ktorej ocnej si bola? Lebo ja mam tiez tento problem. Bola som v sukromnej ocnej klinike v MA a zle mi to vsetko namerala. Musim hladat inu doktorku.
@matia911 tipujem že si bola na malom námestí, kde majú ambulanciu a optiku zároveň. Ja som bola tam.
Inak v piatok som bola hneď za tatrabankou v optike a veľmi milá pani ma perfektne pomerala 🙂 venovala sa mi asi pol hodinu. A sledovala každý môj pocit aj mi všetko vysvetlila, takto to malo vyzerať. Takže odporúčam tam. A netrebalo ani nič rozkvapkávať.
@matia911 tipujem že si bola na malom námestí, kde majú ambulanciu a optiku zároveň. Ja som bola tam.
Inak v piatok som bola hneď za tatrabankou v optike a veľmi milá pani ma perfektne pomerala 🙂 venovala sa mi asi pol hodinu. A sledovala každý môj pocit aj mi všetko vysvetlila, takto to malo vyzerať. Takže odporúčam tam. A netrebalo ani nič rozkvapkávať.
@biolady dream care klinika to bola, ako nechcem eobit negativnu reklamu, ale j kamoska tam bola a tiez jej zle namerala. Este chcem skusit dr. Foltinovu, kedze ja potrebujem nielen dioptrie ale pozriet aj ocne pozadie a taketo veci. Tak dufam, ze nepochodim zas zle. Prosim ta, aka to bola optika, co si bola? Nie som priamo z MA tak sa neviem az tak pohotovo orientovat. Este som pocula, ze aj oproti sudu je fajn optika. No ja som primarne hladala doktorku, kedze potrebujem skontrolovat viac veci.
@biolady dream care klinika to bola, ako nechcem eobit negativnu reklamu, ale j kamoska tam bola a tiez jej zle namerala. Este chcem skusit dr. Foltinovu, kedze ja potrebujem nielen dioptrie ale pozriet aj ocne pozadie a taketo veci. Tak dufam, ze nepochodim zas zle. Prosim ta, aka to bola optika, co si bola? Nie som priamo z MA tak sa neviem az tak pohotovo orientovat. Este som pocula, ze aj oproti sudu je fajn optika. No ja som primarne hladala doktorku, kedze potrebujem skontrolovat viac veci.
@matia911 neviem názov, ale je to hneď za tatrabankou v tej uličke. 🙂 To nájdeš určite.
A určite by si mala dať recenziu, lebo potom aj ďalší ľudia prídu o peniaze ako my.

@biolady ako vieš že máš zlé okule?