Nová detská lekárka - Malacky
Chcela by som pre deti novú detskú lekárku. Máme p... Pircova.ani neošéteri. Ani neodpíše ani telefón nedvíha Ďakujem
@monikabalgava však ju vymen. Aký problém?
@elizabet173 otazka je vo fore Malacky tak hadam nebude zhanat lekarku v Bystrici. a teda ake ociernovanie, napisala, ze je neodpisuje na spravy a nezdviha ani telefon, a ani neosetri ci bola si s nou v ambulancii, alebo pri nej ked jej volala?
@monikabalgava my sme chodili k MUDr Ondrovicovej a ked skoncila presli sme k MUDr. Slavikovej, nastastie deti nebyvaju casto chore, takze zatial sme nemali problem. aj na telefon reaguje, samozrejme nie vzdy ked ma plnu ambulanciu. ale uz sa mi stalo, ze volala aj nazad.
@elizabet173 ked nieco napisem, tak si za to stojim, hlavne ked niekoho oslovim....
@simonah73 ano
@simonah73 Dobrý deň kde má Prosím ťa doktorka ordinácii dakujem
@elizabet173 Malacky
@monikabalgava na juhu v tom zdravotnom stredisku ako je lekaren
ako ja to nechapem, preco ked niekto niekoho oslovi to potom zmaze. k comu je to dobre?
@simonah73 prepáč, napísala som len to, že v pôvodnom názve témy neboli Malacky uvedené a nevšimla som si, že to napísala pod Malacky.

@monikabalgava tú druhú vetu si si mohla odpustiť, lebo verejne očierňuješ inú osobu. Keď si nespokojná, hľadaj si iného lekára a bolo fajn uviesť, kde bývaš, aby sa nemuselo klikať. Že má niekto výborného detského lekára v Banskej Bystrici ti je k ničomu