icon

Nová detská lekárka - Malacky

monikabalgava
30. jún 2022

Chcela by som pre deti novú detskú lekárku. Máme p... Pircova.ani neošéteri. Ani neodpíše ani telefón nedvíha Ďakujem

elizabet173
30. jún 2022

@monikabalgava tú druhú vetu si si mohla odpustiť, lebo verejne očierňuješ inú osobu. Keď si nespokojná, hľadaj si iného lekára a bolo fajn uviesť, kde bývaš, aby sa nemuselo klikať. Že má niekto výborného detského lekára v Banskej Bystrici ti je k ničomu

hipuska
30. jún 2022

@monikabalgava však ju vymen. Aký problém?

simonah73
1. júl 2022

@elizabet173 otazka je vo fore Malacky tak hadam nebude zhanat lekarku v Bystrici. a teda ake ociernovanie, napisala, ze je neodpisuje na spravy a nezdviha ani telefon, a ani neosetri ci bola si s nou v ambulancii, alebo pri nej ked jej volala?

simonah73
1. júl 2022

@hipuska citala si to s porozumenim? zacina to slovami Chcela by som, takze ak nemas tip na detsku lekarku v MA tak k comu je ten koment?

simonah73
1. júl 2022

@monikabalgava my sme chodili k MUDr Ondrovicovej a ked skoncila presli sme k MUDr. Slavikovej, nastastie deti nebyvaju casto chore, takze zatial sme nemali problem. aj na telefon reaguje, samozrejme nie vzdy ked ma plnu ambulanciu. ale uz sa mi stalo, ze volala aj nazad.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
simonah73
1. júl 2022

@elizabet173 ked nieco napisem, tak si za to stojim, hlavne ked niekoho oslovim....

monikabalgava
autor
Autor odpoveď zmazal
monikabalgava
autor
2. júl 2022
monikabalgava
autor
2. júl 2022

@simonah73 Dobrý deň kde má Prosím ťa doktorka ordinácii dakujem

monikabalgava
autor
2. júl 2022

@elizabet173 Malacky

simonah73
2. júl 2022

@monikabalgava na juhu v tom zdravotnom stredisku ako je lekaren

monikabalgava
autor
Autor odpoveď zmazal
monikabalgava
autor
Autor odpoveď zmazal
simonah73
2. júl 2022

ako ja to nechapem, preco ked niekto niekoho oslovi to potom zmaze. k comu je to dobre?

elizabet173
3. júl 2022

@simonah73 prepáč, napísala som len to, že v pôvodnom názve témy neboli Malacky uvedené a nevšimla som si, že to napísala pod Malacky.