icon

Kde zaparkovať pri MUDr. Dobrovodskej v centre?

Dnes o 12:46

Dobrý deň, prosim vás, kde zaparkovať, ked ráno na 8 ideme k MUDr. Dobrovodskej? Ďakujem

laura19102
Dnes o 13:03

@anonym_autor dobry, my tam chodime tiez na 8mu. priamo na Malom namesti je uz regulovane parkovanie a o tej hodine tazko nieco najdes. najlepsie zaparkuj v podzemnej garazi na Namesti u Severinka (pri kulturaku), odtial mas to k doktorke 3 minuty peso a je tam miesto aj rano. alebo skus parkovisko pri COOP Jednote na Skuteckeho, to je tiez 5 minut a je zadarmo

autor
Dnes o 13:19
@laura19102

@anonym_autor dobry, my tam chodime tiez na 8mu. priamo na Malom namesti je uz regulovane parkovanie a o tej hodine tazko nieco najdes. najlepsie zaparkuj v podzemnej garazi na Namesti u Severinka (pri kulturaku), odtial mas to k doktorke 3 minuty peso a je tam miesto aj rano. alebo skus parkovisko pri COOP Jednote na Skuteckeho, to je tiez 5 minut a je zadarmo

@laura19102 dakujem za komentár, prosim vas ulicu skuteckého mi našlo v MA ale veľmi ďaleko... A vidím na mape celkom blízko aj Lidl - musliye ze by som mohla zaparkovať aj tam a prejsť peso? Je tam podľa mapy frekventovaná cesta, bude sa to dat prejsť s dieťaťom?