Pomoc ľuďom v núdzi - Záhorie
Sú tu ľudia, ktorý by potrebovali nejakú pomoc?
Nemyslím finančnú, ale skôr oblečenie, drogéria, potraviny,hracky...
Nepoznáte nejakú rodinu v núdzi na Záhorí?
Rada by som niekomu pomohla, niekomu kto to naozaj potrebuje
@laabejamaya ahoj
Chcela som skôr osobne pomáhať, preto som písala Záhorie...
A na Orave kde presne? Majú deti?
@lienka0078 áno, rozumiem...obec Rabčice a majú 6 detí
@laabejamaya môžete mi napísať do IP adresu a aké staré majú deti? Pokiaľ by ich potešili aj hračky, tak by som im niečo poslala. Aj nejaké sladkosti
@lienka0078 dobre, napíšem, najneskôr zajtra Vám to pošlem, lebo dnes už asi nestihnem
@laabejamaya ok
Dobry den nema niekto prosim Darovat oblecenie pre deti velkost 98,104,110 som sama mamina mam male deti mame to tazke nemame ziadne potraviny ani oblecenie prosim pomozte Nam
Dobry den nema niekto prosim Darovat oblecenie pre deti velkost 98,104,110 som sama mamina mam male deti mame to tazke nemame ziadne potraviny ani oblecenie prosim pomozte Nam
@petrakrokova ja by som si najskôr dala do profilu svoje deti. Ľudia by chceli vidieť,komu pomáhajú.je tu veľa ludi co si vytvoria nový profil ako vy, pýtajú veci od ludi a potom to predávajú a obohacujú sa na tom. Nevravím,že je to aj váš prípad. Preto som aj ja písala,že chcem pomôcť s vecami rodinke na Záhorí,len kvôli tomu,aby som videla komu to ide a ci to vôbec potrebuju
@petrakrokova ja by som si najskôr dala do profilu svoje deti. Ľudia by chceli vidieť,komu pomáhajú.je tu veľa ludi co si vytvoria nový profil ako vy, pýtajú veci od ludi a potom to predávajú a obohacujú sa na tom. Nevravím,že je to aj váš prípad. Preto som aj ja písala,že chcem pomôcť s vecami rodinke na Záhorí,len kvôli tomu,aby som videla komu to ide a ci to vôbec potrebuju
@lienka0078 mate pravdu

ahoj, ak sa Ti nikto neozval, síce nepoznám rodinu na Záhorí, ale ak by si chcela pomôcť, jednu takú rodinu poznám na Orave