Ako nájsť vhodné jasličky či opatrovateľku?
Ahojte maminky samozivitelky a tie, co ste babatka mladsie ako rok museli davat niekomu alebo niekde strazit. Mate pre mna nejake tipy ako ste to riesili? Googlim, ale nejako sa z toho neviem vysomarit. Prosim vas, nenadavajte mi, ze som zla matka, nemam na vyber a je mi z toho extremne smutno.
@amelie2017 a na opatrovatelku/aupair mas nejaku overenu stranku alebo len googlit a volat?
Dakujem za odpoved. Syn ma skoro 3 mesiace a mam presne mesiac na to, to vyriesit a zklbit s pracou.
@amelie2017 aj mna zaujima, kde zozeniem opatrovatelku, kt.bude opatrovat v nasej domacnosti?
Na Slovensku či v zahraničí?
Ak si z Ba, tak ja som sukromna opatrovatelka a venujem sa tomu uz skoro 15r.na zivnost. Skusenosti mam s 5mesac. az do 5rokov.Zvacsa mam minikolektiv deti....Ak by ta to zaujalo napis mi spravu, dam viac info.Opatrujem u nas doma. Takzv.miniskolka v domacom prostredi.
Ja som aupair hladala na aupariwork a lokalne opatrovatelky na tunajsich strankach. Na Sk je tusim nieco ako domelia, kde je vela ponuk tohto typu.
Skus opatrovatelku na domelia.sk stretni sa s niekolkymi a rizhodni sa na zaklade tvojho pocitu a jej pristupu k dietatku.
Hľadaj kvalifikovanú opatrovateľku ktorá má opatrovateľský kurz pre deti a živnosť, ta ktorá to nemá robí na čierno a v prípade niečoho to sú len problémy.

Dcera od 4 mesiacov do roka a 4 mesiacov s aupair/ opatrovetelkou. Potom sla na doobedie na 4 hodinu do jasli a zvysok opatrovatelka.
Syn- od 9 mesiacov s aupair, od roka a pol sa s muzom striedame a hodinu nam vykryva svokra. Sem tam hodinove jasle.