icon

Ako riešiť nevhodné správanie synčeka mojej kamarátky?

1. okt 2025

Chcem sa spytat ci mate aj vy skusenosti. Dcerka ma 2 roky kamoskin syncek rok a 9mesiacov. Vzdy, ked ideme na prechadzku alebo k nim vzdy sa ta navsteva pokazi nim. Ked sme u nas vezme babiku dcerka hned tiez ju chce ale ja jej poviem , ze teraz je unas Davidko nech sa s nou hra ze ona ju ma vzdy-dcera povoli. Ked sme u nich vezme si ona nieco hned on to schmatne kamoska zakaze on sa zacne hadzat o zem ma amok a za odmenu stoji v kute z ktoreho aj tak uteka za mna zbytocny a nulovy efekt! Ked sme von dcera uz ide domov spet okolo kocika pesi aj on chce lenze zas on zacne vystrajat lebo chce ist za smetiarom napr a uz zas skonci v kociku s amokom. Zaujima ma preco tak reaguje. Je to uz v povahe ista zakernost? Alebo “lebo”je dieta?

Strana
z3
autor
1. okt 2025
@anonym_eff367

@anonym_autor Anonym vycita anonymovi anonymitu 😄. To uz co je 😄. Pani dokonala s dokonalym dietatom 😄. Zalez prosim ta, a tej tvojej kamoske a jej dietatku daj pokoj.

@anonym_eff367 aj ty ai dokonala vitaj v klube

janagem
1. okt 2025

Ja ti dám otázku: je to zákerné, že si to napísala takto na fóre a pýtaš sa či je zákerný, či len ženská zvedavosť/ješitnosť? Ak odpoveď je že to nie je zákerné, tak určite nie je ani to chlapca.

Strana
z3