icon

Ako sa pripraviť na prvú návštevu materského centra?

10. júl 2025

Na co si dat pozor pri navsteve Materskych centier? Rady a typy k prvej navsteve?

viestta
10. júl 2025

na vlastne dieta

autor
10. júl 2025
@viestta

na vlastne dieta

@viestta Hrozi nieco?

autor
10. júl 2025
@viestta

na vlastne dieta

@viestta Presne na to sa pytam.

barka1
10. júl 2025

@anonym_autor no ja neviem, materske centrum nie je minove pole...trochu uber.
K otázke - choďte, užívajte si, rovnako ako na pieskovisku či kupalisku.

lucia13022023
10. júl 2025

No jasne ze hrozí. Od bežných detských hádok po vážnejšie zranenia.

ivik4
10. júl 2025

Si nenapisala ani vek dietata a nevieme ake. Ja som pri mojom ked bol fakt maly, musela mat oci aj na zadku doslova aby neublizil sebe alebo nahodne niekomu inemu. Neskor o par rokov uz som si mohla ako tak popijat capucino

autor
10. júl 2025

Ako to vyzera vo vasich centrach? Matky sa hraju s detmi? Co povedat inym detom, ak nedaju pokoj?

viestta
10. júl 2025
@anonym_autor

@viestta Presne na to sa pytam.

@anonym_autor niektore matky vypustia deti do herne a tie nech robia co chcu. No a niekedy su ako otrhnute z retaze. Okrem toho deti este nevedia posudit, co je v poriadku a co uz druhemu moze ublizit. To sa musia naucit a treba ich to naucit, same na to nepridu

autor
10. júl 2025
@viestta

@anonym_autor niektore matky vypustia deti do herne a tie nech robia co chcu. No a niekedy su ako otrhnute z retaze. Okrem toho deti este nevedia posudit, co je v poriadku a co uz druhemu moze ublizit. To sa musia naucit a treba ich to naucit, same na to nepridu

@viestta V centre nebyva nejaky dozor nad takymito matkami? Ta pani co vybera vstup to nedozoruje? Potom nevidim dovod tam chodit.

ivik4
10. júl 2025

Vsak to mas rovnako ako hoc kde na pieskovisko ked pojdes. Su mamky ktore si sadnu na rit a aj keby ich decko islo zadrhnut ine ( tvoje), tak sa nepostavia a nic mu nepovedia. Vtedy si musis otvorit usta ty . A su mamky ktore pozor na dieta davaju 💁🏻‍♀️

ewell13
10. júl 2025

Ja deti nechavam hrat sa same. Nebeham im za ritou, ale sledujem ich stale. V pripade ze by robili nieco zle viem okamzite zareagovat. Ale moje deti su nekonfliktne vyhraju sa spolu.

zuzanka.zuzu
10. júl 2025

dozor nad matkami? 😀 nie, žiadny dozor nad matkami ani inými rodinnými príslušníkmi tam nie je 😀 a dozor detí sú predsa ich rodičia 😉

viestta
10. júl 2025
@anonym_autor

@viestta V centre nebyva nejaky dozor nad takymito matkami? Ta pani co vybera vstup to nedozoruje? Potom nevidim dovod tam chodit.

@anonym_autor to ma dozorovat dospele osoby? Alebo deti? Za dieta je zodpovedny rodic, matka je zodpovedna sama za seba a svoje dieta.
Ale len pekne chod. Naucis sa aj ty a nauci sa aj dieta ako reagovat v krizovych situaciach. Prospeje vam to obom.

majlo1234
10. júl 2025

Na bacile

lucia13022023
10. júl 2025

Véd ta pani tam je od toho, aby doniesla jedlo, kávu, limonádu. Akože ona ma dávať pozor na 15 deti a matky si majú piť vklude kávu? To si asi s niečím mýliš.
A načo tam chodiť? SociLizovat sa, dieťa tam ma rôzne možnosti hry.

rejka7
10. júl 2025
@majlo1234

Na bacile

@majlo1234 veru, na to v prvom rade. Hlavne v zimnom období je to priam raj pre všetky možné baktérie a vírusy.

really8
10. júl 2025

Pockaj ty sa pytas na dozor nad matkami?😂😂😂😂😂😂😂 akoze niekto dospeli pride pokarhat niekoho ineho dospeleho? Su detske centra kde si musis deti strazit a su aj take kde deti odovzdas a ides het. Ake velke mas dieta?

domiklik
10. júl 2025

Na sople medzi loptickami

autor
10. júl 2025
@really8

Pockaj ty sa pytas na dozor nad matkami?😂😂😂😂😂😂😂 akoze niekto dospeli pride pokarhat niekoho ineho dospeleho? Su detske centra kde si musis deti strazit a su aj take kde deti odovzdas a ides het. Ake velke mas dieta?

@really8 Ak by niekto demoloval vybavenie, nejaky dozor to predsa musi riesit.

autor
10. júl 2025
@domiklik

Na sople medzi loptickami

@domiklik Dobre, s loptickami sa hrat nebudeme.

really8
10. júl 2025
@anonym_autor

@really8 Ak by niekto demoloval vybavenie, nejaky dozor to predsa musi riesit.

@anonym_autor ak by niekto demoloval zariadenie tak samozrejme ta vykazu a su tam kamery. Ak ti ina matka povie ze si piiiip nikto to riesit nebude

autor
10. júl 2025
@really8

@anonym_autor ak by niekto demoloval zariadenie tak samozrejme ta vykazu a su tam kamery. Ak ti ina matka povie ze si piiiip nikto to riesit nebude

@really8 Matky si tam takto nadavaju?

danica2711
10. júl 2025

prepáč, ale pýtaš sa ako keby si doteraz ešte nikdy nebola s dieťaťom medzi ľuďmi... V materskom centre sa správaš rovnako ako na ihrisku, strážiš si svoje dieťa, to nie je úschovňa, kam ho odovzdáš a necháš cudzích ľudí starať sa oň. Ale celkovo sa mi zdá, že si z plánovanej návštevy materského centra úplne v kŕči, uvoľni sa, choď tam s úsmevom a uvidíš, že vám tam bude dobre

lucia13022023
10. júl 2025

Tie nie si najostrejsia ceruzka v peračníku, že?

anonym_5a9494
10. júl 2025

@anonym_autor matky môžu sadnúť do kaviarne a deti vidia na monitoroch cez kamery

really8
10. júl 2025
@anonym_autor

@really8 Matky si tam takto nadavaju?

@anonym_autor v spolocnosti v ktorej sa pohybujem nie. Ale nikdy sa to neda vylucit. Tak isto ti moze niekto vynadat v mhd ale to neznamena ze si cestujuci nadavaju. Pytas sa strasne debiliny

autor
10. júl 2025
@danica2711

prepáč, ale pýtaš sa ako keby si doteraz ešte nikdy nebola s dieťaťom medzi ľuďmi... V materskom centre sa správaš rovnako ako na ihrisku, strážiš si svoje dieťa, to nie je úschovňa, kam ho odovzdáš a necháš cudzích ľudí starať sa oň. Ale celkovo sa mi zdá, že si z plánovanej návštevy materského centra úplne v kŕči, uvoľni sa, choď tam s úsmevom a uvidíš, že vám tam bude dobre

@danica2711 Pisem niekde, ze chcem, aby sa niekto staral o dieta? Otrasne nieco. Citaj poriadne.

autor
10. júl 2025
@lucia13022023

Tie nie si najostrejsia ceruzka v peračníku, že?

@lucia13022023 Toto je uz velmi otrepana fraza. Avsak aspon sa ti bude dobre spat, ked si myslis, ako si ty lepsia ako ja.

autor
10. júl 2025
@anonym_5a9494

@anonym_autor matky môžu sadnúť do kaviarne a deti vidia na monitoroch cez kamery

@anonym_5a9494 Neprehanaj.

autor
10. júl 2025
@really8

@anonym_autor v spolocnosti v ktorej sa pohybujem nie. Ale nikdy sa to neda vylucit. Tak isto ti moze niekto vynadat v mhd ale to neznamena ze si cestujuci nadavaju. Pytas sa strasne debiliny

@really8 MHD nechodim.