icon

Ako zvládnuť uvrieskané dieťa na dovolenke?

5. aug 2024

Kocky poraďte ak niekto si podobný. Prešiel a upokojte ma že to nebude dlho… mám 20 mesacneho chlapca momentálne sme pri mori na dovolenke nechce ísť do mora lebo mu vadí piesok na nohách nechce ísť do bazénov čo tu mame lebo mu vadí byt mokrý… milión atrakci on nikde nechce ísť je tu 40 stupňov a on sa chce len vozit na kolobezke … prosím vás čo by pomohlo? Ma aj hračky firmičky všetko buď chce byt na izbe alebo behat po okolo na kolobezke ale to sa nedá veď sú extrémne horúčavy a toto je pre mňa hrozne.. ubíja to aj mňa že nejdem do vody keď vidím iné deti aj menšie ako on ako sa kúpu a on len na rukách alebo kolobezka podotýkam celý deň len reve….

thereisabear
5. aug 2024

Poznám to. Pomáha zmieriť sa s tým a prispôsobiť sa v rámci možností.

really8
5. aug 2024

To je riziko ked vezmes tak male dieta na dovolenku.

bubuzu
5. aug 2024

Prečítaj si niečo k hypersenzitivite. Možno ho tam spoznaš. Mne to pomohlo lepšie môjho syna pochopiť a rozumieť jeho reakciám na situácie. Stačilo, že mu frila.voda.do tváre a mal z toho záchvat. Teraz ho už chápem.

kp7333
5. aug 2024

Prvu dceru sme vzali k moru, ked mala 2 roky. Moc sme si neoddychli, na deke neposedela, vkuse sme za nou museli behat, more ju neohurilo, na piesku sa vydrzala hrat max pol hodinu. Bavilo ju jazdit na odrazadle po mole, z coho mne vlasy stali dupkom, ako som bola v strehu. Potom sme (uz pouceni) niekolko rokov neboli pri mori, az kym obe deti nepovyrastli. teraz ma starsia 12, more si celkom uzije, ale radsej ma bazeny. A najradsej by sa valala na deke (idealne s mobilom v ruke) 🤦‍♀️