Existujú letné jasle pre trojročné deti?
Ahojte.
Dcéra bude mať v júli 3roky, do škôlky pôjde až od septembra.. a teda moja otázka znie, existuje niečo (letné jasle alebo dačo) kde dať dieťa cez prázdniny, ktoré ale už dovŕšilo 3roky ? Nie každý deň (podľa pracovného rozpisu).
@petamich dala som príspevok do mesta, v ktorom bývam (spoločné mesto)...nechápem prečo ho preložili... V BJ
Niekedy to tak robia 😅 no tak to zial nepomozem, drzim paste!
Zavolaj do škôlky, dostaneš lepšie info.
letné jasle skôr nie ako ano, ale obvolaj si súkromné škôlky, niekde ti dieťa vezmú ak majú volné miesta.....
Dieťa môže navštevovať jasle do 31.8 nasledujúceho po dovršeni 3 rokov. Teda ak bude mat dcérka 3 roky v júli ešte môže navštevovať jasle do septembra. Otázka znie či nájdete jasličky, kde budú mať voľné miesto a zoberú Vás.
😊 Všetko dobré prajeme ❤️
Preco sa orientujes len na jasle, vsak 3rocne dieta uz vezmu v lete aj do sukromnej skolky. to urcite najdes bez problemov, pretoze v lete je nizsia obsadenost ako pocas roka.
U nas jasle cez leto maju prazdninovu skolku pre deti do 6rokov. A sukromne skolky zvyknu byt otvorene aj pocas leta.

A v akom meste? Lebo nasa skolka ma aj Letnu skolku a vies tam dat dieta, ktore k nim bezne nechodi - BA Ruzinov