5-ročný syn sa nepýta na veľkú potrebu
Dobry deň dievčatá, už neviem čo robiť tak snáď sa tu nájde niekto kto si prešiel podobným problémom. Môj syn (5) sa nepýta v škôlke na veľkú potrebu a stáva sa že príde domov pokakaný. Na malú sa vypýta ale na veľkú vôbec. Pýtali sme sa ho čo je vo veci, stále tvrdí že sa hanbí. Už sme upozornili aj pani učiteľku no deje sa to častejšie a častejšie. Pýtali sme sa ho či sa v škôlke niečoho/niekoho bojí no nič také. Aj sme vysvetľovali že sa hanbiť nemusí že stačí pani učiteľke povedať no nič sa nezmenilo. Doma ide na veľkú aj na malú pomaly bez toho aby to oznámil a v škôlke ma s tým problém… prosím poraďte čo s tým robiť, je schopný byt v tom od rana až kým po neho neprídeme a ja už som z neho zúfalá lebo neviem čo s tým urobiť …
5 ročný ako budúci školák? Tí sa nepýtajú len oznamujú. Za druhé, pani učiteľky si akože celý deň nič nevšimnú?? Prvýkrát keď sa to stalo si mala riešiť ako je možné, že ho nechajú celý deň v okadenom oblečení.
@mamina123321 porozprávaj sa s učiteľkou,čo sa deje,lebo 5 ročne dieťa už je dosť veľké,aby denne chodilo s okakanymi nohavicami,však to je budúci školak už zrejme. To sa celý deň nepýta na wc? Nie je im to divné?
Neviem si však predstaviť,že by v škôlke nechali nejaké dieťa celý deň špinavé,však to musia cítiť. To čo je za škôlka?
@mamina123321 tak hlavne mu povedať, nech sa nepýta, len oznámi, že ide na toaletu, netreba hovoriť, či ide na malú alebo na veľkú. Za druhé, skôr to vyzerá na psychický problém. Čo konkrétne je za tým, mali by ste sa poriadne porozprávať s ním aj s učiteľkami. Fakt chodí celý deň smradľavý a nikomu to nevadí, veď to musí byť desný smrad. A na spanie do pyžama sa ako prezlieka v takom stave? Je to celé divné.
@mamina123321 kamoska mala maleho,ten zas nechcel cikat,lebo mal blok a nechcel povedat. Nakoniec sa dohodli ze bude mat takeho maleho tucniaka z kinderka a toho ked da pani ucitelke,pojde na wc. Nastastie to vyslo. Postupne uz sa pytal aj nahlas

@mamina123321 od rana az kym ponho nepridete? To tam nikto neciti? Neprezliekaju sa na spanok do pyzam? Neviem ja by som poprosila aj ucitelku nech sa ho opyta ci mu netreba na velku a hlavne nech ho nenechava posr... cely den chudatko