icon

Adaptácia v škôlke

8. okt 2025

Dieta, ktore je v adaptwcnom procese v statnej skolke, chodi len na dve hodiny (z urciteho dovodu, ktory nechcem rozoberat). Ked ani po skonceni adaptacneho sa neadaptuje tak, ze by mohla zostat dlhsie ako dve hodiny, je sanca ze bude moct nadalej chodit na dve hodiny, alebo jej prerusia dochadzku?

Strana
z2
anonym_4e6660
9. okt 2025

@anonym_autor jaky “urcity dovod”? ved normalna adatacia, aj mne syn zacinal na dvoch hodinach. Este nie je ani polka oktobra. Adaptacne obdobie trva myslim do konca novembra. A bud sa adaptuje a zvladne tam cely den (resp. aspon pol dna do spanku) alebo nie a pride vylucenie z dovodu neadaptovania sa

anonym_9d31e1
12. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_a3e859 uprimne by ma zaujimalo, co robi ta jedna ucitelka, ked sa niektore dieta pocika alebo nedajboze pokaka. Musi ist s nim na toalety, poriadit ho a ostatne deti necha same? Lebo toto sa urcite stava a zaberie jej to viac casu ako odovdzdat dieta rodicovi po dvoch hodinach. Naozaj ma to zaujima, lebo aj u nas vidim, ze ucitelka je viac v satni ako v triede, ked deti prichadzaju rano,ale uz ma aj deti v triede a tie su tam same.

@anonym_autor toto rieši upratovačka, ale aj keď ide niektoré dieťa na WC utrieť po potrebe, tak ostatné sú chvíľu v triede samé. A keď má upratovačka PN, smola.Toto nikto nerieši roky, ale rieši sa VS pre učiteľky MŠ.

Strana
z2