Afektívny záchvat hnevu dieťaťa staršieho ako 3 roky
Baby je tu niektorá mamina, ktorá má dieťatko staršie ako 3r.a má stále AFEKTÍVNE ZADRŽIAVANIE DYCHU?
chcela by som sa spýtať pár otázok:
zobrali vám ho bezproblémové do škôlky aj napriek pretrvávajúcim afektom?
Neriešili ste predĺženie rodičovského kôli tomu?
.(Ťažšie zvládanie dlhé afekty so stratou vedomia ,omodranie následná obrovská únava ,kedy hneď treba dieťa uložiť späť kôli vycerpaniu,dlhé do 2min)
@anonym_d27030 pri afekte stratí vedomie ,ostane ako Handrová bábika obelie a omodrá okolo úst.Po čase keď striekame vodu, zaberie ,ale teda trvá to do tých 2min niekedy kratsie
@janasz06 chápem, že nie vždy sa dá zasiahnuť hneď, ale vodu treba frknuť do tváre hneď, nie po čase, alebo fúknuť do tváre. Zažila som také deti v škôlke, ale k strate vedomia prišlo len raz. Vekom to postupne odoznelo. Lekárka čo na to? Sú to afektívne záchvaty hnevu? Boli ste na nejakých vyšetreniach?
@janasz06 chápem, že nie vždy sa dá zasiahnuť hneď, ale vodu treba frknuť do tváre hneď, nie po čase, alebo fúknuť do tváre. Zažila som také deti v škôlke, ale k strate vedomia prišlo len raz. Vekom to postupne odoznelo. Lekárka čo na to? Sú to afektívne záchvaty hnevu? Boli ste na nejakých vyšetreniach?
@anonym_d27030 fukam hneď ,voda hneď.Neurolig len EEg robila zatiaľ s tým,že vyrastie z toho.cize toto nie je prekážkou do škôlky?ak ste pedagóg teda
@elizabet173 áno ,len som skôr bola zvedavá ako to je u detičiek starších,keďže sú aj také prípady a čo bude s nami tak preto sa predbežne pýtam
no kedze toto nie je diagnóza za predĺžený platený rodicak to nie je. mozno mu skolka pomoze... drzim palceky
@janasz06 a to prijmu normálne do škôlky také dieťa, ktore tam môže hocikedy a hocikde odpadnúť, stratiť vedomie, omodrat? Véd to je riziko.
Znama mala mladsiu dceru s tymto, chodila normalne do skolky. Postupne z toho vyrastla. Drzim palce ❤️
@janasz06 a to prijmu normálne do škôlky také dieťa, ktore tam môže hocikedy a hocikde odpadnúť, stratiť vedomie, omodrat? Véd to je riziko.
@anonym_3d8547 presne tak isto môže stratiť vedomie ktorékoľvek iné dieťa, ktoré bude mať takýto záchvat alebo naúr. epileptický prvý krát práve v kolektíve. Preto by bolo super, keby v každej triede bola okrem učiteľky ešte asistentka, ale kto by ju asi tak zaplatil, že
@janasz06 chodíte k psychologicke?Dieťa to väčšinou robí iba doma pri ľuďoch, ktorých pozná.Treba ho dať pod sprchu fúkanie už pozná už na to nereaguje
@anonym_3d8547 to je neurotickeho pôvodu vyrastie z toho.

@janasz06 príde až k strate vedomia? Nepomôže fúknuť do tváre alebo frknúť vodu?