icon

Aké darčeky dostali vaše deti pri zápise do 1. ročníka?

21. apr 2023

Ake darceky dostali vase deti v skole pri zapise do 1 rocnika? Nemam dieta, ktore ide do skoly. Len ma to tak zaujima. Aj foto mozete sem dat.

deti95060810
21. apr 2023

výtvory od starších detí...

lenuska1907
21. apr 2023

dostala kvietok z papiera stred, stonka bolo lizatko 🙂 bol tam aj pekny odkaz , nieco ako tesime sa na teba alebo vitaj, uz si presne nepamatam.

marquisse
21. apr 2023

Dostala papierového jednorožca ( vtedy prvakov) a lego friends (malé balenie)

evapistovic
21. apr 2023

Malé balenie LEGA, pamätný list pri zápise a kresbičku.

katkaseiner
21. apr 2023

moji dostali za tasku drobnosti - tvorba od starsich deti (penazenka, kvietok z krepoveho papiera, sovicka na stol + nejake reklamne predmety (rozvrh hodin, lego, a tusim maly balicek ceruziek/voskoviek)

slavkadi
21. apr 2023

Stojan na ceruzky z toaletnej rolky vyrobený staršími žiakmi s obrázkom labkovej patroly, tak bola z toho nadšená. A ceruzku a letáčik ako správne sedieť a písať 😀

eni0307
21. apr 2023

Pamätný list, odznak, ceruzku, cukrík a školskú tašku

simsalabim
21. apr 2023

Tak ja som asi trochu mimo, moji nedostali nic 🙈 Proste sme sa spolu tesili 🤷‍♀️

petulda333
21. apr 2023

Zoznam co mame kupit

jana_eyre_2
21. apr 2023

Neviem, ideme tam dnes podvečer 😃 prvý syn dostal malé lego od nejakého sponzora, druhá dcéra nič lebo bola korona a zápis bol len elektronicky.. tretí ide teda dnes.. na začiatku roka prváci dostávajú u nás nejaké školské pomôcky, ktoré zväčša nevieme využiť v škole, ale zato je to milé..

peter0123
21. apr 2023

Peknú školskú tašku a darčekovú tašku plnú kadečoho farbičky, omalovánky, rozvrh hodín, drobnú hračku, nejaké reklamné predmety a na stole počas zápisu mala keksíky sladkosti aj čaj či minerálku