Aké dokumenty potrebujeme pri odklade školskej dochádzky?
Pekný deň. Včera sme boli v CPP a dcére navrhli odklad. Chcem sa spýtať čo potrebujeme aké dokumenty. Viem, že v škole tlačivo a potvrdenie od pediatra. Ale čo potrebujeme do škôlky ? Doteraz sme to neriešili, keďže sme mysleli, že pôjde dcéra do školy. Je augustová.
riesili sme minuly rok...riaditel skolky vam da vyjadrenie na zaklade papiera od cpp a pediatra a toto posielate skole (ak si dobre pamatam), ale musi ten riaditel urobit ten finalny papier pre vas voci skole
riesili sme minuly rok...riaditel skolky vam da vyjadrenie na zaklade papiera od cpp a pediatra a toto posielate skole (ak si dobre pamatam), ale musi ten riaditel urobit ten finalny papier pre vas voci skole
@mabenn aha ja som myslela, že sa to rieši v škole, že tam musíme ísť pre tlačivo. Lebo sme hľadali aj na stránke školy a nič sme k tomu nenašli iba nám pri zápise povedali, že im máme dať vedieť. Nič viac k tomu.
ak ste boli na zapise treba im nahlasit ze mate odklad, aby si poznacili ze vas nemaju prihlasit do 1 rocnika uz tento rok, papier z CPP a pediatra.
Ziadost o pokracovanie ppv a informovany suhlas plus cpp plus mudr ...to vsetko odovzdavas v ms, aby mohlo dieta nad 6r.pokracovat. ja papiere posielam nasim pokracujucim skolkarom mailom automaticky

Škôlka nám dala ich tlačivo to som vypísala, pediater cpp, a v skole sme boli na zápis kde sme povedali ze bude mat odklad, papiere na školu posielala naša škôlka, treba sa spýtať všetci boli ústretoví.