Aké máte skúsenosti s MŠ Lietavská v Petržalke?
Naseho 4rocneho tam prijali, tak chceme vediet co mozeme ocakavat. Vdaka
@mirkita Noo na co si dat pozor, hlavne pristup uciteliek aky je? Kdesi som citala ze ucitelky skaredo kricali na dieta....
Je v skolke celkovo pekne a maju tam aj poobedne kruzky?
@sansastark kruzky maju - anglictina a dalo sa na vytvarku chodit. Potom sezonne maly 1 tyzden plavanie,korculovanie. Predskolaci skolka v prirode. Maju zopar divadielok,tekvickove slavnosti,predskolaci celodenny vylet. Ja na ucitelky nemozem povedat nic zle,urcite deti aj okriknu,mne to vobec nevadilo,mali tam aj riadnych "kvitkov". Ale ako pisem,ziadna zla skusenost s nejakou sikanou alebo pod. Pekne v skolke nie je,je to stara statna skolka a vyzera ako ostatne,v ktorych som v Petrzke bola,cize necakaj krasne miestnosti...podla moznostou maju nove skrinky v satniach,novy nabytok a postielku v niektorych triedach,vyzdoba je vzdy pekna-tematicka...niektore kupelne su vynovene,ale celkovo by potrebovali vsetky skolky rekonstrukciu. Tu by sa snad hodilo este dobudovat areal-je velky a je tam aj Tien,maju preliezky a pieskoviska,ale mohlo by to byt lepsie. Vsetko je otazka financii. Z toho co rodicia prispievaju ako ZRPS, sa snazia kazdy rok daco obnovit. V triedach su interaktivne tabule,videla som ze na tom pracovali,maju aj TV a CD prehravace-pustaju rozpravky pred spanim.

@sansastark u mna fajn...chodili mi tam 2 deti...neviem co chces vediet podrobnejsie,pytaj sa...