icon

Aké máte skúsenosti so škôlkou na Bancíkovej?

natashkaa
12. dec 2011

Ahojte maminy v Marci zacnu zapisy a tak sa pozeram po skolke. Mate niekto skusenost s Bancíkovou mame ju rovno pod domom. Ja som velmi chcela dat maleho do Prievozu MS Stastna ale vraj je tam natresk tak neviem. Popripade som rozmyslala nad Nevedzovou....Pre mna je dolezita profilacia skolky a program taktiez ucitelky...no a o Bancíkovej som nenasla ziadnu diskusiu...

Dakujem za kazdu radu

Strana
z2
nelaaaaa
1. feb 2022

@matarka dobry vecer, ste spokojna s tou skolkou? dakujem

matarka
1. feb 2022

Dobry vecer, ano, som. Hlavne kvoli tomu, ze syn tam chodi rad. Jasne, ze su obcas nejake drobnosti, co by som zlepsila, ale celkovo nemam velke vyhrady. Jedalny listok si mozete pozriet tu: http://www.nasaskolka.sk/jedalny-listok/

nelaaaaa
1. feb 2022

@matarka dakujem Vam za rychlu odpoved..... takze aj ucitelky v pohode? syn je dost citlivy a tazko si zvyka na zmeny, momentálne je v súkromnej škôlke, tak chcem vedieť ci su tam mile a trpezlive ucitelky..... dakujem

aleshka_supermama
1. feb 2022

@nelaaaaa napíšte mi ss.

matarka
2. feb 2022

@nelaaaaa Toto neviem velmi objektivne hodnotit, asi ako ktora. Moj syn chodil do skolky v zahranici cely rok a napriek fakt milej ucitelke a krasnej triede tam nechodil az tak rad. Mohlo to byt hlavne jazykovou barierou, ale tazko povedat. Tu ma 1 ucitelku, ktora na mna posobi vcelku razne a prisnejsie a druhu priatelskejsiu, milsiu - a hadajte, ktoru ma radsej🙂 Deti vedia prekvapit. Dopredu sa asi velmi neda predvidat, ako zareaguje na nove prostredie, spoluziakov, ucitelky, ako mu kto “sadne”.

alena_issa
23. jún 2022

Ahojte, rada by som sa spytala na aktualne recenzie na MS Bancikovej. Ako ju Vy, Vase deti vnimaju? Maju ju radi? Strava, kruzky, besiedky, areal ci spinkanie? Doporucovali by ste ju? Dakujem za kazdu odpoved 🙂

aleshka_supermama
23. jún 2022

@alena_issa dcéra tam chodi už druhý rok obe sme spokojné so škôlkou, rada tam chodí od prvého dňa. Učiteľky aj riaditeľka sú fajn.
Strava klasika jedálenská strava na stránke škôlky môžte pozrieť aktuálny jedálny na tento týždeň.
Krúžky naša veková kategória ešte nemá v škôlke co mi nevadí viem ze od budúceho šr budú mať rôzne Krúžky.
Jedine čo má fakt mrzí je že sme ešte nemali žiadnu besiedku 😕😭 som sa tešila že sa už uvoľnili opatrenia že stíhajú deň matiek aspoň a nič 🤷‍♀️ ale čo už, doma mi malá zarecitovala básničku čo sa v škôlke naučili.
Moja malá zväčša cez obed zaspí v škôlke, deti ktoré nespia stači ak tam ležia a nevyrusuju ostatné spiace deti.

slim_any
28. feb 2023

@matarka ahoj, prosím, rada by som sa spýtala, ako si spokojný a, ak teda si si vybrala ms bancikovej. Ďakujem🙂

matarka
28. feb 2023

@slim_any Ahoj, ano, syn chodi do MS Bancikovej uz druhy rok, so skolkou sme spokojni, my aj on, vid moje komentare vyssie. Ak Ta zaujima nieco konkretne, pokojne sa pytaj🙂

alena_issa
1. mar 2023

@slim_any Ahoj, my sme tiez nastupili do MS Bancikovej, i ked sme sa rozhodovali medzi dvomi skolkami, MS Bancikovej i logisticky vyhrala a mozem povedat, ze syn je spokojny, zvykol si, je tam cca 7 tried, cize ako zberna trieda poobede sa triedy striedaju, ako aj ucitelky, decka, hracky, decka si tak buduju flexibilitu na kolektiv. Dvor prechadza zmenami, renovuju im preliezky a dalsie zmeny su v plane. Dvor je velky, priestranny, decka maju kde behat, je tam i zelen, ako i pracovne policka pre sadenie kvetov, rastlin. Strava OK, nijako si maly nestazuje 🙂 Maju plno programov, aspon to co sme videli na jesen, ci uz divadla, tvorba, kruzky, vylety. Ucitelky celkovo fajn, bez specifickych vyhrad. My sme menili zo sukromnej skolky na statnu, kedze vtedy ked sme statnu chceli, pre nedostatok deti sme sa nedostali nikde. Prechodu som sa obavala, ale musim povedat i zaklopat, ze ako rodicia sme spokojni a prave to, ze je to velka skolka, je len vyhoda, otvoreni boli zatial stale, okrem statnych sviatkov a vianocneho obdobia ako uz byva zvykom i v sukromnej skolke. Standardne su otvoreni do 17:00, ale treba zdoraznit, ze vela deti uz tam okolo 16:15 nie je. Tak tolko k mojmu zhrnutiu 🙂

slim_any
2. mar 2023

@alena_issa ďakujem pekne za super podrobnú recenziu...chcela som skúsiť dat dcéru ešte pred dovŕšenim 3 rokov, ale teda bez šance teraz. Prioritne budem rada ak by ju zobrali neskôr od septembra na exnarovu, ale je super na základe recenzii, teda viac kladných, že keby to nevyšlo, aj bancikovej je ok...ďakujem ešte raz

Strana
z2