icon

Ako dlho trvá, kým si dieťa zvykne v škôlke?

bettyg
8. feb 2025

ahojte, za koľko si zvykli vaše deti v školke, nas nastupil teraz a plače stále, celý deň.

letfenixa
8. feb 2025

@bettyg syn si nezvykol za 4 roky.

mamamasama
8. feb 2025

Nezvykol, nenútim

deni9
8. feb 2025

@bettyg ani my sme nezvykli

larena
8. feb 2025

Naša si zvykla hned neplakala vobec nikdy.Záleží od povahy dieťaťa..kolko má rokov?

cyberk
8. feb 2025

Ani moja neplakala, mesiac pred nastupom som jej vysvetlovala ako skolka funguje a ze ja, ani ocino tam nebudeme, takze bola pripravena, pekne zapadla a tesi sa tam. A to bola na mna (a ja na nu) dost naviazana, z rodiny ma kazdy strasil, ze to budeme mat tazke so skolkou.. 😅

parvinka0001
8. feb 2025

Dvojicky plakali 3 dní na začiatku ....od vtedy je super mega v škôlke. Plakali keď nás posielali domov že karanténa😁😂 chorý niesu skoro vôbec .

ariannazara
8. feb 2025

Plakal prvy rok kazde božie ráno 😂 ale keď som odišla do 5 minut bol kľud. A ten rok kes iiel, tak sa ma pýtal mam ešte plakať?😂 ja aj tak ti to nepomôže ta už neplace

slavomira236
8. feb 2025

@bettyg moja nastupovala ako 2,5 rocna. Neplakala nikdy. Plakala ked prisla korona kazfe rano ze chce ost do skolky

bettyg
autor
8. feb 2025

@larena 2,5 roka

bettyg
autor
8. feb 2025

@cyberk presne aj my sme tak a pokiaľ sme o školke len rozprávali, tak bolo ok a tešil sa, ale keď tam išiel tak len plače ☹

nikijezikova
9. feb 2025

@bettyg môj reval (nie plakal ale reval) cca 3 mesiace ,už som sa bála ze mi ho vylúčia ale chvalabohu sa to potom zlepsilo