icon

Ako odnaučiť syna vyplazovať jazyk a špárať sa v nose?

Včera o 19:54

Ahojte, jak tam zacal chodit 🫩 neprestava si vyplazovat jazyk akoby na bradu a sparat v nose.
Ide ma trafit. Hovorim fuuuuj kako alebo to je nechutne a on este viac. 🙈

viestta
Včera o 19:58

Kako hovoris skolkarovi? Skolkarovi to treba vysvetlit, ze sa to nerobi ak to robi cielene. Ak to robi podvedome, pri inych cinnostiach tak len odputat pozornost, tak ako sa to robi pri inych zlozvykoch ako ohryzanie nechtov alebo krutenie oblecenim.

a0
Včera o 19:58

Za taký slovník “kako” by som vystrčila aj prostredník 🤣. A ideálne riešenie je neriešiť to a ignorovať. Bez emócii, sucho povedať len “to sa nepatrí” a nič viac. Keď sa bude špárať v nose podaj mu vreckovku.

januska12323
Včera o 20:02

Robí to ďalej lebo vidí ako ťa vie rozčuľovať. Daj sa do kľudu a normálne mu to vysvetli ty kako.

amdornik
Včera o 20:15
@viestta

Kako hovoris skolkarovi? Skolkarovi to treba vysvetlit, ze sa to nerobi ak to robi cielene. Ak to robi podvedome, pri inych cinnostiach tak len odputat pozornost, tak ako sa to robi pri inych zlozvykoch ako ohryzanie nechtov alebo krutenie oblecenim.

@viestta kde máš, že je škôlkár?

viestta
Včera o 20:17
@amdornik

@viestta kde máš, že je škôlkár?

@amdornik vydedukovala som z " jak tam zacal chodit " Kde by asi tak chodil? Do spevokolu?

amdornik
Včera o 20:20
@viestta

@amdornik vydedukovala som z " jak tam zacal chodit " Kde by asi tak chodil? Do spevokolu?

@viestta rozumiem. teoreticky to mohlo byť aj: jak nám začal chodiť.... no ale takto to vyzerá, keď niekto vymyslí chujovinu, len aby bola 😀

anonym_4c4ac5
Včera o 21:11

@anonym_autor povedz mu že je lakomy, keď ťa neponúkol 🤷

reanda
Včera o 22:11
@viestta

@viestta mozno na univerzitu 😀

viestta
Včera o 22:13
@reanda

@viestta mozno na univerzitu 😀

@reanda pockama na autorku, mozno vysvetli

anonym_498324
Včera o 23:08
@viestta

@viestta a ja som zas pochopila ze "jak tam zacal chodit" akoze do toho nosa, prstom ked sa zacal sparat... Hoci v nadpise je noci, a cele je to pisane a la Andrej Danko by to lepsie zvladol 😃

anonym_1425d4
Dnes o 09:32

Aj matka bude taká jednoduchšia, čo čaká od dieťaťa?

autor
Dnes o 11:18
@viestta

@viestta ano, ma 2 a pol roka, je tam offiko od januara az... teraz sme ho dali adaptacne na doobedia... chodime aj na logopediu, moc sa nechce rozrospravat...

autor
Dnes o 11:20
@anonym_498324

@viestta a ja som zas pochopila ze "jak tam zacal chodit" akoze do toho nosa, prstom ked sa zacal sparat... Hoci v nadpise je noci, a cele je to pisane a la Andrej Danko by to lepsie zvladol 😃

@anonym_498324 ked je to v skupine mame doma skolkara, by ma ani nenapadlo uz vdaka nazvu, ze kde asi chodi 🤔🤦‍♀️ milujem komentare ludi len aby komentovali, namiesto nejakych praktickych rad...

autor
Dnes o 11:20
@anonym_498324

@anonym_498324 vzhladom na to, ze moderator upravi text aj nadpis, by som vzdy nehodnotila matku 🫣

autor
Dnes o 11:21
@anonym_1425d4

Aj matka bude taká jednoduchšia, čo čaká od dieťaťa?

@anonym_1425d4 ano? to si usudil/a z coho, ze som jednoduchsia?