Ako ospravedlniť predškoláka v škôlke bez edupage?
Ahojte. Keď ospravedlňujete v škôlke svojho predškoláka, dávate ospravedlnenku napísanú na papier alebo len poviete učiteľke? Tí čo nemajú edupage. Ďakujem
@mata1mata vždy napíšem učiteľkam aspoň na whatsapp, že prečo chýbajú.
@kavasmliekom dobre, ďakujem 🙂
Musim pisat mail, preco nepride. Ak chyba viac ako 7dni tak papier od doktorky. Ak ideme na dovolenku, mame na to tlacivo.
My mame dvojharok kde sa pise datum, dovod a podpis resp. Peciatka od doktorky. Keby sme to nemali aspon by som napisala ucitelke.
Máme na to tlačivo,od tohto roku sa to eviduje aj cez ministerstvo, aspoň to je info z rodičovského
Naši majú v skrinkách zošit na ospravedlnenky kde bud napíšu rodicia alebo lekár
Odpoviem ako učiteľka: My síce používame edupage, lebo je to jednoduchšie a rýchlejšie pre nás aj pre rodičov, ale ak to nepoužívate, tak potom máme z ministerstva dané oficiálne tlačivo, ktoré treba stále vypisovať, aj keby chýbalo dieťa iba jeden deň. Buď sa tam napíše vyšetrenie, alebo rodinné dôvody a pod.. každý jeden deň musí byť zdokladovaný, nestačí správa na whatsapp, to nie je tlačivo, ktoré by sa dalo založiť a v prípade kontroly dať k nahliadnutiu... síce ako pozerám, nejaké školy to tak robia, no je to dosť zvláštny postup
Ja napisem len ucitelke ze neprideba odhlasim zo stravy...nemame edupag
@kavasmliekom dobre, ďakujem 🙂
@mata1mata ak je chory realne poviem ze ma to a to aby vedeli, ked je to iny dovod tak nikomu nic nevravim
Bude chybat, nic viac

Prvých 7 dní odhlasujeme len zo stravy. Ak je to viac,treba potvrdenie od lekára 🤷♀️