icon

Ako ospravedlniť predškoláka v škôlke bez edupage?

mata1mata
19. sep 2025

Ahojte. Keď ospravedlňujete v škôlke svojho predškoláka, dávate ospravedlnenku napísanú na papier alebo len poviete učiteľke? Tí čo nemajú edupage. Ďakujem

domka222
19. sep 2025

Prvých 7 dní odhlasujeme len zo stravy. Ak je to viac,treba potvrdenie od lekára 🤷‍♀️

mata1mata
autor
19. sep 2025
@domka222

Prvých 7 dní odhlasujeme len zo stravy. Ak je to viac,treba potvrdenie od lekára 🤷‍♀️

@domka222 takže ani učiteľku nemusíte informovať, z akého dôvodu chýbalo?

kavasmliekom
19. sep 2025
@mata1mata

@domka222 takže ani učiteľku nemusíte informovať, z akého dôvodu chýbalo?

@mata1mata vždy napíšem učiteľkam aspoň na whatsapp, že prečo chýbajú.

mata1mata
autor
19. sep 2025
@kavasmliekom

@mata1mata vždy napíšem učiteľkam aspoň na whatsapp, že prečo chýbajú.

@kavasmliekom dobre, ďakujem 🙂

leuska0910
19. sep 2025

Musim pisat mail, preco nepride. Ak chyba viac ako 7dni tak papier od doktorky. Ak ideme na dovolenku, mame na to tlacivo.

anonym_f3c5de
19. sep 2025

My mame dvojharok kde sa pise datum, dovod a podpis resp. Peciatka od doktorky. Keby sme to nemali aspon by som napisala ucitelke.

floren
19. sep 2025

Máme na to tlačivo,od tohto roku sa to eviduje aj cez ministerstvo, aspoň to je info z rodičovského

4stanka4
19. sep 2025

Naši majú v skrinkách zošit na ospravedlnenky kde bud napíšu rodicia alebo lekár

sajmonka_1216
20. sep 2025

Odpoviem ako učiteľka: My síce používame edupage, lebo je to jednoduchšie a rýchlejšie pre nás aj pre rodičov, ale ak to nepoužívate, tak potom máme z ministerstva dané oficiálne tlačivo, ktoré treba stále vypisovať, aj keby chýbalo dieťa iba jeden deň. Buď sa tam napíše vyšetrenie, alebo rodinné dôvody a pod.. každý jeden deň musí byť zdokladovaný, nestačí správa na whatsapp, to nie je tlačivo, ktoré by sa dalo založiť a v prípade kontroly dať k nahliadnutiu... síce ako pozerám, nejaké školy to tak robia, no je to dosť zvláštny postup

henka123123
20. sep 2025

Ja napisem len ucitelke ze neprideba odhlasim zo stravy...nemame edupag

anonym_7e68cb
21. sep 2025
@mata1mata

@kavasmliekom dobre, ďakujem 🙂

@mata1mata ak je chory realne poviem ze ma to a to aby vedeli, ked je to iny dovod tak nikomu nic nevravim
Bude chybat, nic viac