icon

Ako označujete veci pre deti do škôlky?

7. aug 2023

Kupujete nejaké nálepky? Máte niečo ozaj overené?

1mina
7. aug 2023

Na niektorych veciach mala nalepene take menovky z alieexpresu su velmi pekne s obrazkami a menom - ale osvedcilo sa mi to skor na veciach ako hreben, flasa a pod. Z oblecenia zliezali. Oblecenie som teda najprv podpisovala fixkou, potom som zistila ze aj tka je jedina s tim menom v triede tak uz ani to.

riskoh
7. aug 2023

Putmyname- nalepky

ladyblcha
7. aug 2023

Putmyname tiez nalepky

basulaak
7. aug 2023

Aj specialne peciatky na odevy sa daju kupit, kde ma dieta svoje meno a len mu opeciatkujes. Ked zlezie mozes znova

patka06
7. aug 2023

fixka na textil

autor
7. aug 2023

@basulaak máte to odskúšané prosím vás?

marcella1979
7. aug 2023

nalepky put my name- osvedcene.

yanni
7. aug 2023

Naalepky. Pouzivam uz 10 rokov.

brezza
7. aug 2023

Ja ma vyskusane nalepky na oblecenie a topanky a nazehlovacky od Mama Labels. Vsetko drzi a nezlieza dole ani pri prani.

autor
7. aug 2023

Ďakujem veľmi pekne žienky za rady😊 na koniec som sa rozhodla pre pečiatku na textil od Mama Labels😊

matullienka
7. aug 2023

Ja som kúpila na Aliexpress pečiatky a som spokojná. Veci som opečiatkovala

camelie12
7. aug 2023

Put my name, uz druhykrat sme od nich objednavali detom (na oblecenie aj topanky).
Zrovna dnes 🙂

Su lepsie ako od Mama Labels, tie sa odlepovali v pracke.

tamvtme
7. aug 2023

Nalepky PutMyName....lepim na vsetko, na topanky, zubnu kefku, flasu na vodu aj na oblecenie (hlavne bundy, nepremokave gate a tak, bezne tricka, gate, spodne pradlo neoznacujem)....flasu davam bzene do mycky, oblecenie periem a drzia (len treba ist podla navodu na co sa mozu lepit a na co nie)

mumintroliq
7. aug 2023

Smarabels - objednala som asi pred 2 rokmi obycajne kruhove nalepky s menom a obrazkom a za mna super. Dcerka si to vie rozoznat, pri prani to drzi a mame zo na topankach aj obleceni👍

majuskabobi
9. aug 2023

@matullienka mozes prosim pridat link? Pranim.to nezide?

matullienka
9. aug 2023

@majuskabobi Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! €1.80 35%OFF | Children's Name Seal Custom Student's Name Stamp Kindergarten Clothes Waterproof Name Sticker Kawaii Montessori Stamp Gift
https://a.aliexpress.com/_mLt6Hx0

Nezide drží riadne

majuskabobi
9. aug 2023

@matullienka dakujem😉