Ako podať odvolanie po neprijatí do škôlky?
Ahojte bola som prihlásiť dcéru do škôlky je to dodatočné prihlasenie pretože ju prihlasujem po termíne.Neprijala mi ju z kapacitných dovodou.Chcem podať odvolanie koli predlzenemu rodicaku.Pri tom odvolaní vraj obec bude hľadať náhradnú škôlku a keď ju ani tam neprijmu tak môžu mi príspevok uznať.Ja som konkrétne z obce Letanovce neviete mi povedať do akej vzdialenosti jej budu škôlku hľadať ci okolité dediny alebo aj v meste.Ako poviem to tak ze by mi nevyhovovalo dávať ju inde pretoze starší chodí do škôlky v Letanovciach a bolo by mi ťažko keby boli rozdelení a pritom nemám ani auto.Ďakujem
dať ich oboch potom do jednej škôlky? zľahčiť si to ?
@mimaapeto lenže ja budem mat prácu v našej obci
@mimaapeto lenže ja budem mat prácu v našej obci
@reile19525 a čo bude keď malého nevezmú? dáš výpoveď?
@reile19525 Dobre tomu rozumiem, že chceš pracovať, poberať predlžený rodičák a mať obe deti v najbližšej škôlke?
Ty chceš ten predĺžený z dôvodu neprijatia? Alebo zdravotného stavu?
@reile19525 Dobre tomu rozumiem, že chceš pracovať, poberať predlžený rodičák a mať obe deti v najbližšej škôlke?
@skusihu nie keby malú vzali do nasej dediny tak len pracovat
Ty chceš ten predĺžený z dôvodu neprijatia? Alebo zdravotného stavu?
@januska12323 z dôvodu neprijatia
@januska12323 z dôvodu neprijatia
@reile19525 ale asi mi to neprejde podmienka pre príspevok je ze prihlasenie dietata by malo byt v máji a ja som prihlasenie podala po termine
@skusihu nie keby malú vzali do nasej dediny tak len pracovat
@reile19525 ale predĺžený rodičák z dôvodu neprijatia dieťaťa do škôlky má určité podmienky. Ty si zmeškala zápis v máji a prihlášku podala po termíne. Toto asi neprejde. Jedine iná škôlka v okolí a ty budeš pracovať. Alebo sa ešte môžeš zaregistrovať ako samoplatca v zdravotnej poisťovni "osoba starajúca sa o dieťa do 6 rokov" ale v tom prípade nedostaneš žiadne peniaze. Iba za teba budú platiť zdravotné. Možnosťou je aj ísť na podporu a čakať či sa uvoľní miesto (niektoré deti sa neadaptujú alebo sťahujú).
A to nie je “poľahčujúca” okolnosť keď tam máš staršie dieťa ? I tak ti mladšie nezobrali ?
A to nie je “poľahčujúca” okolnosť keď tam máš staršie dieťa ? I tak ti mladšie nezobrali ?
@nika11103 áno nevzali a aj vedela riaditeľka ze ju chcem prihlásiť
@reile19525 podala si prihlášku do 31.5.?
@reile19525 ale asi mi to neprejde podmienka pre príspevok je ze prihlasenie dietata by malo byt v máji a ja som prihlasenie podala po termine
@reile19525 tak z toho nič, nesplnila si hneď prvú podmienku - podanie prihlášky v máji
@reile19525 tak preco si ju neprihlasila do 31.5 ? Takych by bolo,ako podat prihlasku po termine, potom dufat,ze neprijmu a sup podat ziadost na rodicovsky. Aspon,ze uz dali,ze to nemusi byt priamo spadova skolka
Ja akurát nechápem,ako sa dá zmeškať čas podania prihlášky, zvlášť k ti záleží na prijatí...🤫
@reile19525 vždy vies ísť osobne za riaditeľkou a porozprávať s ňou, že si zmeškala termín a vysvetlit jej situáciu. Ževraj starosta obce hľadá škôlky a keď nenájde tak ti príde po odvolaní zamietavé rozhodnutie. Píšeš že si dostala rozhodnutie že ju neprijali z kapacitných dôvod. Tak ti akceptovali tvoju prihlášku? Tak podaj normálne odvolanie.

dať ich oboch potom do jednej škôlky? zľahčiť si to ?