icon

Ako podnietiť samostatnosť u predškoláka doma?

27. jan 2025

Ahojte prosim Vas ako postupovat ked dieta vyzaduje rodica aby mu pomahal pri samoobsluznych cinnnostiach (pri obliekani atd) pritom v skolke funguje uplne normalne. Vek 6rokov chodi este do skolky.dakujem

Strana
z2
lujza123
29. jan 2025

Už si ju niekedy vzala do skolky/von v pyžame ? Ja moju jediny raz, ešte som ju celu cestu huckala ze sa jej deti budú smiať …..odvtedy sa obliekala sama

Jasne ze je za tým túžba po pozornosti a ziarlenie ze mladší surodenci dostávajú aj takúto pozornost. Už je veľká dohodni sa s ňou ze ju budeš obliekať večer po kúpaní, aj jej chrbátik natries namasirujes ked bude čas, ale do skolky musí sama

Či to prejde, cojaviem deti budú vzdy nejako špekulovať ráno pred školou, škôlkou, vzdy si dačo najdu

lulupulu
30. jan 2025

Zase téma o ničom, fakt😀

lenuska852
30. jan 2025

Naša ma 5,5r je predškolacka, ale neobliekam ju.zobudim ju,ona si sama zoberie co si oblečie,aj mi povie ze ma chce prekvapiť.no ešte aby som ju obliekala,alebo pomáhala.treba tvojej povedať,že zachvilu zatvárajú škôlku,musí si pohnúť,ideš jej nachystať raňajky,zatiaľ nech sa oblečie,že aby ta prekvapila,aká je šikovná a zvládla to sama.moju keby chcem obliecť,tak ma ešte sprdne, ze nieje malé bábätko aby som ju obliekala.treba byť na tvoju trocha prísny,a vysvetliť jej,že 3r pomáhas lebo to ešte nevie poriadne,ale keď bude taky veľký ako ona,tak ani nemu nebudeš pomáhať

autor
27. feb 2025

@tiika moja sa vie obliekat sama a uplne rychlo ked chce 😃

Strana
z2