icon

Ako používať Edupage v škôlke?

27. aug 2025

Ahojte 1x dávam dieta do skolky, viete ako funguje apka edupage uz som si to stiahla ale prihlasovacie údaje da každému skolka v prvy den nastupu alebo ja sa mam zaregistrovať cez tu apku?

xlucia
27. aug 2025

@anonym_autor prihlasovacie udaje dostanete v skolke

bavlnka92
27. aug 2025

každý dostane svoje prihlasovacie údaje na dieťa

anonym_377f7f
27. aug 2025

edupage sa uz dava aj v skolke? a naco? :D fakt ma to zaujima

minesasubu
27. aug 2025

nám prišli prihlasovacie udaje do mailu minulý tyzden, vcera bolo rodičko a riaditelka vravela ze tam nájdeme vsetko čo potrebujeme - odhlasovanie z jedalne, z dochádzky, bezinfekcnost, prehlad platieb , info ohladom akcii v školke a pod
avšak ja neviem nájst variabilný symbol k platbám tak snad to čoskoro nájdem 🙂

anonym_fa7a7d
27. aug 2025
@anonym_377f7f

@anonym_377f7f si informovaná o všetkom, čo sa v škôlke deje, kedy je škôlka počas prázdnin otvorená, kedy nie, pohodlne odhlásiš zo stravy, alebo zo škôlky, nahlásiš na prázdniny či bude chodiť, alebo nie, nenapadá ma všetko, ale super vec

bavlnka92
27. aug 2025
@anonym_377f7f

@anonym_377f7f info o výletoch, poplatkoch, akcie, výskyt chorôb prípadne vší a tak podobne 😂

foxie95
28. aug 2025
@minesasubu

nám prišli prihlasovacie udaje do mailu minulý tyzden, vcera bolo rodičko a riaditelka vravela ze tam nájdeme vsetko čo potrebujeme - odhlasovanie z jedalne, z dochádzky, bezinfekcnost, prehlad platieb , info ohladom akcii v školke a pod
avšak ja neviem nájst variabilný symbol k platbám tak snad to čoskoro nájdem 🙂

@minesasubu my máme platby tak, že klikneš na daný mesiac (na to čo chceš zaplatiť), vpravo dole ti dá zelené tlačidlo zaplatiť a keď klikneš, presmeruje ťa na spôsob platby. Ak dáš bankový prevod, tak ti automaticky vypíše variabilný symbol.

minesasubu
28. aug 2025
@foxie95

@minesasubu my máme platby tak, že klikneš na daný mesiac (na to čo chceš zaplatiť), vpravo dole ti dá zelené tlačidlo zaplatiť a keď klikneš, presmeruje ťa na spôsob platby. Ak dáš bankový prevod, tak ti automaticky vypíše variabilný symbol.

@foxie95 super dakujem 🙂

ailiba
28. aug 2025

@anonym_autor nam uz poslali mail s prihlasovacimi udajmy. Urcite aj vam. Pozri si spam. Cez tieto udaje sa lahko prihlasis. Je to velmi jednoduche. Pripadne napis riaditelke, ze si nedostala prihlasovacie udaje.