Ako prihlásiť dieťa do škôlky bez trvalého pobytu?
ahojte, chcem sa opytat ci tu je niekto, komu dieta vzali do MS v BA (my sa hlasime do Petrzalky) bez trvaleho pobytu? Viem ze teraz je to tazke kapacitne, ale chcela by som predsa skusit stastie v statnej skolke. Davali ste si naraz aj do viacerych skolok? A vsade sa pise ze ak sa dieta do danej skolky nedostane, pomozu ho posunut do inej skolky. Je to tak len pre deti s TP ci vsetky sa proste niekam prerozdelia?
@lucik194 nie, hlasim sa tam preto ze tam byvame. a vy tam mate svoje dieta ak sa mozem opytat? no kukala som stranku viacerych skolok ale veru nic som nenasla o inych sumach pre tych co nemaju TP. maju tam len jednotnu cenu napisanu🤔ale opytam sa na to, dakujem za upozornenie
@lucik194 nie, hlasim sa tam preto ze tam byvame. a vy tam mate svoje dieta ak sa mozem opytat? no kukala som stranku viacerych skolok ale veru nic som nenasla o inych sumach pre tych co nemaju TP. maju tam len jednotnu cenu napisanu🤔ale opytam sa na to, dakujem za upozornenie
@iris05 byvame v inej MC, mame starsie deti.
kolega tam ma skolkarky.
a preco sa nedohodnete s prenajimatelom, ze teraz potrebujete TP, nech Vam ho da na mesiac, potom ho zrusi, k nimomu ho to nezavazuje. vsak staci ked da jednemu z rodicov a dietatu.
ta cena bola v minulosti rozdielna urcite, teraz sa treba opytat, ako to je.....

Predpokladám, ze sa hlasite do Petrzalky preto, ze maju najvacsiu kapacitu miest 🙂 a dokazu umiestnit vsetky svoje deti (s TP) a este k tomu aj mimo TP deti..... hlavne posledne roky brutalne rozsiruju kapacitu..... to ale len na okraj
Plus pozri si kolko je platba za skolkara mimo "TP", kedze Petrzalka to par rokov dozadu mala rozdelene ina platba pre deti s TP a ina bez TP.
A ano, poznam deti co tam chodia a nemaju TP (su mimo BA).