Ako pristupovať k dieťaťu, ktoré odmieta nočník?
Mamičky čo by ste robili na mojom mieste? So synom neviem pohnúť. Jemu je bez plienky dobre ale v žiadnom prípade si nesadne na serbel ani na záchod ani nič. Proste to pustí len tak do gatí a nevadí mu to. Skúšala som už všetko. V pondelok ide prvý krát do škôlky. Čo robiť? Myslíte že ho zoberú? Nejak som dúfala do posledného dňa že sa ešte stihneme naučiť cikať. Ale nič na neho nezaberá. Prosím pomoc.
@dadulkaf poviem ti že miestami pri čítaní týchto komentárov som sa cítila ako najhoršia matka na svete
To ti verím. Držím palce, nech sa synčekovi v škôlke páči a nech sa mu darí.
@dadulkaf ďakujem pekne
@autorka...moja nastupovala do ms v pondelok presne s tymto istym problemom len ona ide mat 2,5 roka...v minulosti sa zlakla ked cikala do nocnika a od vtedy ani za svet...no nejdem to tu rozpisovat len aj ja som isla do ms s malou dusickou ze ci mi ju vezmu..ona pekne vravi ze chce ist cikat aj nepusti do gati len place pre plienku...zobrali mi ju ale s plienkou byt nemoze...raz sa pocikala tak som zvedava ze co dneska mi povedia...vam dovolili s plienkou byt cely den? 😊
@lenocka8894 ahoj áno u nás je dovolená plienka celý deň vraj oni ich od naučia naraz keď sa trocha aklimatizuju. Prebaluju tam celú synovu triedu. Ale čo pozerám nie je to v každej škôlke tak u nás vyhovejú deťom aj rodičom vo všetkom.
To mate super ❤️❤️ hadam nas deticky prekvapia a pojde to rychlo 🙏😊

Super a to ťa tu niektoré už s malým posielali psychológom.