icon

Ako riešiť problémy syna v škôlke?

michaelad97
6. dec 2023

Ahojte! Idem s pravdou von, neviem si rady, som zúfalá. 🙏🏽 Mám 4 ročné dieťa, ktoré nastúpilo v septembri 1x do škôlky. Vždy bol šikovný, aj čo sa týka plienok, sám jedol s priborom, pozametá, fakt šikovné dieťa. No od doby čo je v škôlke úplný obrat... Každý týždeň urobí nejaký problém, a učiteľka si ma zastavuje neustále a stále sťažnosť. Je trochu živý, neviem kde sa naučil plieskať deti, jednému capol a čakala ma matka toho dieťaťa, že ho moje dieťa šikanuje... Snažím sa mu vysvetliť, dohovarať. Teraz zas je problém, že sa nechce učit Básničky, majú problém ho zaujať, vyrušuje. Tak samozrejme ide niekde na bok, aby mohli vystupovať. Som už nervami v koncoch.... Vysvetľujem, učím sa básničku, ale má nezáujem. Teraz mi učiteľka navrhla, že či nemôže ostať v týždni 1 deň doma, aby sa mohlo s deťmi v kľude nacvičovať keď tam nebude... Vzapeti mi ale povie, že ho nechce dávat od kolektivu preč, potom zase, že nepočúva.. Ako mam toto riešiť? Idem do škôlky doslova s nervozitou v žalúdku, čo sa zase bude diať... Psychológ mi povedal, že je živé dieťa, že s toho vyrastie a je v poriadku. Tak ja nechápem 🤷‍♀️

Strana
z2
mon_day
Autor odpoveď zmazal
mon_day
11. jan 2024

@michaelad97 Ahoj. Ja riesim s mojim 3r to iste co ty. Ucitelky sa stale stazuju, ze berie hracky, ublizuje detom, opakuje, neposlucha, ked ho upozornuju smeje sa. Ani moj sa nechcel ucit basnicku, povedal, ze sa mu nepaci...Boli sme u 2 psychologiciek, povedli mi to iste co tebe.. ze ma nedozrery nervovy system a kombinacia osobnost a impulzivnost. Zhodnotili, ze spravanie je primerane veku a ucitelky by si mali dat rady. No nevedia. S psychologickou som sa dohodla, ze nabudice pridem s nim. Potom planujem stretnutie s ucitelkami a ked sa to nezlepsi dam ho do inej skolky🤷‍♀️
Viem ze je to tazke. Malokto to chape a vela ludi zaskatulkuje, zle dieta a este horsi rodic.. pritom ty sa snazis a venujes mu😔

vahcaac
9. máj 2025
@mon_day

@michaelad97 Ahoj. Ja riesim s mojim 3r to iste co ty. Ucitelky sa stale stazuju, ze berie hracky, ublizuje detom, opakuje, neposlucha, ked ho upozornuju smeje sa. Ani moj sa nechcel ucit basnicku, povedal, ze sa mu nepaci...Boli sme u 2 psychologiciek, povedli mi to iste co tebe.. ze ma nedozrery nervovy system a kombinacia osobnost a impulzivnost. Zhodnotili, ze spravanie je primerane veku a ucitelky by si mali dat rady. No nevedia. S psychologickou som sa dohodla, ze nabudice pridem s nim. Potom planujem stretnutie s ucitelkami a ked sa to nezlepsi dam ho do inej skolky🤷‍♀️
Viem ze je to tazke. Malokto to chape a vela ludi zaskatulkuje, zle dieta a este horsi rodic.. pritom ty sa snazis a venujes mu😔

@mon_day ahoj, zlepsilo sa to ?

Strana
z2