Ako riešiť skoré zobudenie dieťaťa a spánok v škôlke?
Ahojte, mám dilemu dva roky staré dieťa spánok cca od 20:00 - 20:45 do 5:30 - 6:30 ide o to že keď sa mi zobudí skôr ako o 6:30 že kedy ju dať potom doma spať deti v škôlke chodia v čase od 12:30 do 14:30. Keď sa mi tak zavčasu zobudí nevydrží mi byť hore do pol jednej, teda vydrží ale už je potom umravčaná, poraďte. Príklad dnes vstala 5:30 vychádza spánok približne o 10:30 ak vstane po hodine čo sa občas stane zas je to čas kedy ju treba zas dať spať večer skôr a takto sa to posúva a posúva.
Do škôlky nechodí, prečo by mala spať v rovnakom čase ako deti tam?
Daj ju spat kedy potrebuje, nie podľa skolky.
Pri týchto krpcoch, to sa ešte bude meniť.
Toto som vobec neriesila predtym, nez slo dieta do skolky. U nas sa spanok menil dost casto, takze som dieta nechcela trapit tym, ze budeme este nieco "nacvicovat" pred skolkou. Zvyklo si potom na spanok v skolke bez problemov.
Tak prinajhoršom bude umrnčaná a príliš unavená pri učiteľke. To sa bežne stáva
@kuggis ale toto je škôlka kde sú deti pomiešané nie sú len tak malé deti, je to škôlka na dedine.
@ruskamasa aj moja navštevuje škôlku má dedine deti sú rozdelené do 3tried všetky triedy chodia na obed spolu cca okolo 11:30 alebo viem že už o 12:00 všetky deti sú v pyžame a idú si ľahnúť do postielko a o 14:00 cca ich budia lebo 14:00 chodím po moju a už je polovica detí prezlečená a druhá sa prezlieka lebo l 14:30 majú olovrant

Najmenšie deti v MŠ o 12.00 chodia spať