icon

Ako stanoviť cenu za vyučovanie angličtiny v škôlke?

dzebro
Včera o 10:07

Chcem sa opytat, som ucitelka AJ a chcela by som ponukat vyucbu AJ v materskych skolach, kolko by som si mala uctovat za hodinu vyucby v MS ?

anonym_60a4a3
Včera o 10:17

@dzebro asi koľko budú rodičia ochotní zaplatiť, pozri na stránky materských škôl, za akú cenu tam ponúkajú hodinu angličtiny. V našej je grátis, vyučuje ju učiteľka angličtiny, ktorá učí v škole, má to ako krúžok. Sme škola so škôlkoi

ivkabojkasova
Včera o 10:18

@dzebro v našej škôlke v dedine to bolo tuším 5 eur...

dzebro
autor
Včera o 10:40
@ivkabojkasova

@dzebro v našej škôlke v dedine to bolo tuším 5 eur...

@ivkabojkasova za 1 dieta na hodinu.. ano?

horskaholka
Včera o 11:47

My sme malé mesto. U nás v škôlke majú predškoláci ANJ a platí sa 10€/mesiac na dieťa. Hodinu majú raz za týždeň, ak sú choré neviem ako sa to rieši.

anonym_0c2474
Včera o 13:18
@dzebro

@ivkabojkasova za 1 dieta na hodinu.. ano?

@dzebro 10 na dieťa mesačne 20 detí v triede, predškoláci mali zdarma
45 minút raz týždenne

vkatush
Včera o 13:51

@dzebro len by som sa najprv informovala v škôlke/škôlkach, či to je možné, akým spôsobom a či by mali záujem, prípadne už niekoho nemajú.
Dve kamošky to robila cez jazykovku (musíš byť u nich zamestnanec alebo mať vlastnú, a s tým spojené náklady).
My to máme ako krúžok cez školu.
A ak by si chcela ísť sama na vlastnú päsť, musíš mať podľa mňa živnosť alebo niečo, aby ti vedeli urobiť napr faktúry, zmluvu,...

A poznám ďalšie dve, ktoré to vzdali, že ešte 1-4 Okey, ideálne 5-9 a stredoškoláci, no na mrňusov nemali energiu, nervy a aj očakávania od rodičov sú dosť veľké a schopnosť zaujať a naučiť taký malý crowd nie je easy. Majú sústredenie zlatej rybičky 😂

spongebob1
Včera o 13:55
@anonym_0c2474

@dzebro 10 na dieťa mesačne 20 detí v triede, predškoláci mali zdarma
45 minút raz týždenne

@anonym_0c2474 To naozaj 50E/45min? ...no comment...skusim definovat hodinu....deti sa naucia farby, cisla, zopar viet...pozornost u tak malych deti je max.20 minutova a viacej ako 6 deti v skupine je ciste blaznovstvo...

anonym_0c2474
Včera o 14:02
@spongebob1

@anonym_0c2474 To naozaj 50E/45min? ...no comment...skusim definovat hodinu....deti sa naucia farby, cisla, zopar viet...pozornost u tak malych deti je max.20 minutova a viacej ako 6 deti v skupine je ciste blaznovstvo...

@spongebob1 ???
50 e sme platili za polroka 1 dieťa
učiteľ zvládal 20 detí, naučili sa toho dosť základné slovíčka, pesničky, básničky

anonym_60a4a3
Včera o 14:20
@spongebob1

@spongebob1 súhlasím a viac menej je to k ničomu, tých pár slov - farby, počítať do 10 a niekoľko slovíčiek naučia dieťa aj rodičia, pesničky z youtube sa naučí ako nič aj doma. Tak, ako píšeš, dlhšie, ako 20 mimút sa nedokážu sústrediť a potom zabíjajú čas vyfarbovaním a pod. V škole im to veľmi nepomôže, učiteľky v škole nezaznamenali nejaký rozdiel medzi deťmi, lktoré mali angličtimu hodinu týždenne a ktoré ju nemali vôbec. Keď už angličtiniu v škôlke, tak intenzívne, hodina týždenne je o ničom, padne na ten deň sviatok, sú prázdniny, dieťa je choré a nakoniec je to nejakých 25 hodín za rok, možno ani nie.

spongebob1
Včera o 14:46
@anonym_0c2474

@spongebob1 ???
50 e sme platili za polroka 1 dieťa
učiteľ zvládal 20 detí, naučili sa toho dosť základné slovíčka, pesničky, básničky

@anonym_60a4a3 Presne tak.
@anonym_0c2474 20 deti x 10E=200E za styri 45 minutove hodiny. Takze 50E za 45 minut.
Vies, ja mam oducene od 2rokov -74!!!, vseobecnu, business, strojarsku anglictinu.
Pokial chcete, aby dieta napredovalo musi sa venovat jazyku denne. To, ze povie desat basniciek, neznamena, ze vie po anglicky. To je pozlatko, realita je ina.
Ucila som aj v Montessori skolke denne. Tam uz boli ovela lepsie vysledky.

henikap123
Včera o 18:02

U nas v dedine pri Bratislave za 45 minut 7,50 eur teda za 2. Polrok to bolo 119 eur (asi 15 lekcii) A 10 deti mala v triede.