icon

Ako ste vodili dieťa do škôlky s novorodencom?

12. sep 2023

Ahojte, skôr otázka na tie, ktoré ste mali novorodenca v zime, ako ste s ním vodili staršie dieťa do škôlky? Teda autom na parkovisko Ok, ale niekedy potrebujem prejsť ešte aj dosť veľkú vzdialenosť ku škôlke. Ako ste to riešili s novorodencom? Brali ste do auta kočík a potom ho rozkladali/skladali.. alebo dieťa vziať iba do rúk? Podotýkam, že mi termín vychádza na Január. Ďakujem

Strana
z2
yanni
12. sep 2023

Rodila som 27.12., starsia dcera mala 3,5 roky (2. rok v skolke). 5.1. isla po Vianocnych prazdninach normalne do skoly. Skola 8 km. Cize babo do vajca, do auta a potom z parkoviska po skolku len vajco z auta a tak som pren iesla do skolky. A ano, normalne sme kazdy den chodili do skolky, aj do muzicky som isla s babom, aj na gymnastiku, co mala dcera poobede. Tiez som bola na deti sama, muz isiel normalne 02.1. do roboty.

anyka2110
12. sep 2023

Kamoska tak mala take speci vajicko s kolieskami,znacka doona tusim

katka2602
12. sep 2023

Nečítam odpovede. Syn je narodený v máji, nosila som ho vo vajíčku. Kočiar mi bol na figu, lebo pred škôlkou by som ho nenechala a do škôlky bol zákaz nosiť kočiar a na poschodie by som s ním aj tak nevyšla.

13valusik13
15. sep 2023

mladší sa narodil v septembri ale starší bol cez zimu väčšinou doma. Nechcelo sa mi vstávať a chystať ho 🙂 Tak sme si spolu užili sneh aj blato 🙂

Strana
z2