icon

Ako upozorniť na nesprávne meno dieťaťa v škôlke?

28. aug 2025

Ahojte, nechcem byt k pani učiteľkám neslušná, nezdvorilá alebo ako to nazvat, ale bude v poriadku ak ich upozornim, že Mij syn nemá napisane ako na skrinke tak ani v edupage priezvisko správne? Doslova bez diakritiky … iným detom na skrinkách diakritika nechýbala .. v rozhodnutí o prijatí je meno správne, preto tomu nerozumiem :(

Strana
z2
thereisabear
29. aug 2025

Ja by som jej napísala teraz v edupage. Možno je aj teraz v práci a hneď to opraví. Nič nezdvorilé na tom nie je. ...všimla som som, že v edupage aj na skrinke má syn uvedené nesprávne meno - volá sa X a nie Y. Mohli by ste to, prosím, opraviť? Ďakujem🙂
Žiaden problém.

kristiii
30. aug 2025
@anonym_a9786d

@kristiii ja mám v priezvisku I, aj Y a vždy mi ich napíšu naopak 🤷🏻‍♀️

@anonym_a9786d ja mám také priezvisko po bývalom, že to dopadne väčšinou tak, že poviem, dajte sem, ja ho napíšem 😂. Alebo vytiahnem občiansky. Inak ho ešte nikto nenapísal správne.

1sally12
30. aug 2025

Ďalšia čo potrebuje nadiktovať ako sa má ozvať🙏

krasneleto
31. aug 2025
@kristiii

@krasneleto ako vieš, že si nevie prečítať meno? Môj syn si ten preklep napríklad všimol prvý, lebo vedel ako vypadá jeho napísané meno. A nechápem, prečo by mal niekto 3 roky akceptovať kade tade iné meno či priezvisko svojho dieťaťa, keď sa volá inak. Toto mi skôr príde čudné.

@kristiii vychádzam z bežných štandardov a potrieb 3 ročného. Ak vie čítať, super,nech zbehne rovno teda sám za riaditeľkou a vybaví si zmenu.... Tu to ale škrie mamičku a nie dieťa,že ?

kristiii
31. aug 2025
@krasneleto

@kristiii vychádzam z bežných štandardov a potrieb 3 ročného. Ak vie čítať, super,nech zbehne rovno teda sám za riaditeľkou a vybaví si zmenu.... Tu to ale škrie mamičku a nie dieťa,že ?

@krasneleto ale nepreháňaj. Trojročné dieťa vie úplne bežne ako vypadá napísané jeho meno paličkovým písmom a vníma ten rozdiel.

catherinah
6. sep 2025

Ako si to poriesila?

Strana
z2