icon

Ako úspešne cvičiť bruško s tvrdohlavým dieťaťom s AS?

3. okt 2025

Dcerka (3,5roka) chodila na rehabilitacie a neuspesne.. bojkotuje snahu o cvicenie.. ublizuje tym sama sebe, ma hypotoniu, . viete mi poradit ako ste to riesili? nejaka seria videi na youtube alebo? chodili sme 3 kurzy babybalance ale uz mi to nepride prinosne a spoluoraca je tazka (novodiagnostikovany ma aj AS)

kacena4
3. okt 2025

pri as nastaviť pravidla a dodrziavat. predstav si dieta o 10-15r. ako to budete zvladat?? ci bude vas ovladat?!

martinka17
3. okt 2025
@kacena4

pri as nastaviť pravidla a dodrziavat. predstav si dieta o 10-15r. ako to budete zvladat?? ci bude vas ovladat?!

súhlasím s @kacena4, dieťa je už dosť veľké aby chápalo pravidlá - len vydržať, budeš sama vďačná, keď bude v puberte.
Čo sa týka cvičení - žiaden youtube, musíš sa to naučiť s odborníkom - fyzioterapetum, chybné cvičenie môže priniesť viacej škody ako úžitku.

k47
3. okt 2025

Ešte je aj detská gymnastika, aspoň v Bratislave. Môže to byť motivačnejšie než suché cvičenie doma.

k47
3. okt 2025

Určite jej viac dá, keď spolu nájdete niečo zábavné, než keď ju budeš nútiť. Budujete celoživotný vzťah k pohybu.
Ešte mi napadá lezenie, ak máte v okolí. To je tiež skvelé na posilnenie a koordináciu.