icon

Ako získať potrebné dokumenty pre škôlku?

25. apr 2025

Ahojte,skolka ma na stranke zverejnene,ze od 1.maja sa podava elektronicka prihlaska a do par dni osobne ziadost, kde tu ziadost najdem? Prelustrovala som celu stranku skolky a tam nic take nie je. Moze to byt ziadost najdena na nete? A este jedna otazka. Potvrdenie od lekara do skolky mi vyda lekar? Aleno to tlacivo najdem tiez na nete? Vdaka za rady.

amelia89
25. apr 2025

My to mame tak ze ta elektronicka prihlaska je zaroven ziadostou a obsahuje aj to tlacivo pre doktora - vyplnim, vytlacim a zanesiem k dr a do skolky.
ale neviem ako to je inde

really8
25. apr 2025

Rada? Zavolaj do skolky a opytaj sa ako dospely clovek s pusou.

zuzinka888
25. apr 2025

Vsetko som stiahla na edupage/ stranka skoly Vypisala, potvrxila a idniesla do skolky. Da sa osobne alebo postou ci elektrinicky.

katkaseiner
25. apr 2025

ako jedna vec je ze ti tu kocky napisu ako je to u nich, v tvojom pripade to tak nemusi byt... a samozrejme skolka nemoze predpokladat ze vsetko vies... takze by som tam volala a zistovala... je ine ze by bola ziadost na stranke a nepozrela si sa... to ti tu mozu odporucit, ale inak skor ten telefonat.

tanyan
25. apr 2025

Prišla Ti kópia elektronickej na mail? Nedá sa vytlačiť po vyplnení tá elektronická prihláška?

lauruska_sumienka
25. apr 2025

pripadne sa v lokalnej skupinke spytaj mamiciek kde to najdes, ony ta skor navedu. my len tipujeme