icon

Ako zvládnuť agresívne správanie štvorročného syna?

26. okt 2024

Dobrý deň prajem, chcem sa opýtať už asi ako poslednú možnosť. Syn 4r mi doslova skáče po hlave. To čo sa deje posledné obdobie je už nenormálne
Tvari sa asi že je hluchý, xkrat denno denne ideme zo škôlky absolútne má nerešpektuje , ideme ideme, nie on sa rozbehne a kričím naňho aby zastavil ani náhodou. Bývame vedľa rušnej cesty a bojím sa neustále za ním niekam utekám a to sme už prestali chodiť na bicykli lebo absolútne žiaden pút sebazáchovy alebo niečo….
To iste aj opačne, neprídem niekedy na aute rozčúli sa a nepohne s ním nikto a celu cestu domov má bije búcha kričí po mne.
Najhoršie na tom všetkom je že má bije. Neustále má bije ťahá má za vlasy a rozpráva mi aká som otrasná, hnusná.
Fakt som zúfalá. Muž tak isto. Toľkokrát už som mu dala na rit ale on nič žiaden rešpekt nič.
Kadejaké situácie sú on začne vrieskat vystrájať aby nemusel niekam chodiť ísť.
Na oslave mu nedovolím rozhadzovať hračky začne vrieskat až jači kým nezaspi… nenormálne čo sa to deje posledný rok. Začalo to asi keď začal chodiť do škôlky ale som z neho vyčerpaná.
Je veľmi akčný živý neposedí nikde. Kým je dobre je milý, rozpráva sa, je empaticky ale ako náhle ho niečo nahnevá alebo nechce ide má bit a vrieska a vyvadza
Niečo mu nedovolím príde do izby všetky hračky vytrepe zo skriniek všetky puzzle rozhadze na kopu pocika sa
Čo mám robiť?
Mám ho bit, presviedčať skúšať milo zle ????? Ja mám pocit že už toto nezvladam

Strana
z2
simona92101
27. okt 2024

@mamamasama prepac ale toto je riadna hlupost.zo vzduchu sa zit neda a treba chodit do prace.sediet doma bez penazi s chlapcom lebo mamicka ho nerespektuje,si moze dovolit ozaj malokto.a ked bude treba nastupit do povinnej predskolskej a chlapec bude rovnako vyvadzat alebo horsie,tak co potom?pokial nema diagnozu,musi sa naucit respektovat a posluchnut,nie ze matka ho nahana po ceste,alebo ze sa necha otlkat ked sa mladencovi nepaci.

drago12587
27. okt 2024

Nema autizmus ?
. Mala by si to overiť...

veve_bety
29. okt 2024

Moja známa raz po hroznej scéne zbila syna varechou. A potom keď začínal chytať záchvat zlosti len mu to pripomenula. Kým len tapkala po zadku nezabralo a stačila jedna jediná bitka varechou a vraj ho potom už nikdy nebolo treba bit. Ale to je na každého zvážení. Na moju dcéru zvýšime hlas a plače. Tam žiadna bitka nehrozí.

milumi
30. okt 2024

https://www.nevychova.cz/

Skus si prečítať pripadne kúpiť kurz

mamamasama
30. okt 2024

@veve_bety 😳😳😳 toto snáď nemyslíš vážne!!! Ani psa nezbiješ varechou!!!

mamamasama
30. okt 2024

@simona92101 kto chce hlada sposoby, kto nie, riesi psychologov a vytahuje varechy

llull
30. okt 2024

Znamej toto robil syn a diagnostikovali mu autizmus. Podla mna nie ze ty (mozes aj ty) ale skor s nim chodte za psychologom. Riesi sa to cez pediatra tusim,on da vymenny listok.

Strana
z2